Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Μεσσήνια η μητέρα του ενός 11χρονου που απήχθη στη Λάρνακα

Μεσσήνια και συγκεκριμένα από τα Κρεμμύδια είναι η μητέρα του ενός 11χρονου αγοριού που μαζί με το συνομήλικο και φίλο του απήχθησαν χθες το πρωί από το σχολείο τους στη Λάρνακα Κύπρου από έναν 35χρονο Ελληνοκύπριο, πιθανότατα με σκοπό τα λύτρα.
Ευτυχώς, οι τραγικές ώρες για τις δύο οικογένειες τέλειωσαν γρήγορα, αφού μέχρι το μεσημέρι, χάρις στη βοήθεια πολιτών, καθώς οι γονείς δημοσιοποίησαν αμέσως τις φωτογραφίες των παιδιών, οι 11χρονοι εντοπίσθηκαν σε διαμέρισμα κοντά στο σχολείο τους.
Απαγωγή
Σύμφωνα με Κυπριακά Μέσα Ενημέρωσης, οι γονείς των δύο αγοριών στην κατάθεση στην Αστυνομία είπαν πως καμία από τις δυο οικογένειες δεν είχε δεχτεί απειλητικά μηνύματα, ούτε και είχε υποπέσει στην αντίληψή τους περίεργη κινητικότητα κοντά στις

περιοχές που διαμένουν.
Ο πατέρας του ενός αγοριού είναι γιατρός, ενώ οι δύο οικογένειες διατηρούσαν φιλικές σχέσεις. Η δε μητέρα του ενός αγοριού, όπως αναφέραμε, κατάγεται από τη Μεσσηνία, όπου και έμενε μέχρι πριν από 11 χρόνια.
Τα δύο παιδιά είναι μαθητές στο Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα. Όλα έγιναν στις 7.30 χθες το πρωί. Τα δύο αγόρια πήγαν κανονικά στο σχολείο τους, άφησαν τις τσάντες τους στην τάξη και βγήκαν στο προαύλιο για να παίξουν με τους συμμαθητές τους.
Τότε, ένας άνδρας φέρεται να τους ζήτησε βοήθεια για να μεταφέρει πράγματα στο αυτοκίνητό του. «Είμαι ο νέος σας δάσκαλος έρχεστε να με βοηθήσετε να μεταφέρω κάτι;», φέρεται να τους είπε. Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι ζήτησε βοήθεια από τα παιδιά, γιατί είχε χτυπήσει το χέρι του.
Όταν χτύπησε το κουδούνι διαπιστώθηκε ότι οι δύο 11χρονοι έλειπαν. Αμέσως σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.

Εντοπίστηκαν γρήγορα
Το θρίλερ στη Λάρνακα ολοκληρώθηκε περίπου στις 3.00 μετά το μεσημέρι, όταν τα δύο παιδιά εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, κοντά στο σχολείο τους.
Ο δράστης είναι 35 ετών και Ελληνοκύπριος και σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης, δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.
Χάρη στην παρατηρητικότητα ενός άνδρα και του αδερφού του που ενημέρωσαν την Αστυνομία, τα παιδιά εντοπίστηκαν πολύ διάστημα.
«Η περιγραφή του αυτοκινήτου και του ανθρώπου ταίριαζε με έναν άνθρωπο στη γειτονιά. Το τελευταίο διάστημα ο συγκεκριμένος έβγαζε τις πινακίδες εγγραφής και τις έβαζε πίσω. Αυτό κίνησε την περιέργεια στον αδερφό μου και με πήρε τηλέφωνο. Τον ρώτησα για το συγκεκριμένο καπέλο και μου είπε ότι τον είδε να το φορά χθες», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας.
Ακολούθως αφού σιγουρεύτηκαν με τον αδερφό του ότι ταίριαζαν όλα, ενημέρωσαν την Αστυνομία. «Ήρθαν, μπήκαν και έκλεισαν την πόρτα. Άκουσα φωνές και τότε σιγουρεύτηκα ότι τα παιδιά ήταν μέσα. Τα παιδιά δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ήταν ναρκωμένα και τα κρατούσαν πάνω τους αστυνομικοί…».
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Cyprus Times, ο δράστης χορήγησε στα παιδιά ένα δυνατό αγχολυτικό. Αποτέλεσμα αυτού ήταν τα αγοράκια να υπνωτιστούν και να μη θυμούνται τίποτα από όσα έγιναν. Τα παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Λάρνακας.
Της Βίκυς Βετουλάκη tharrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα