Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Κλειστά όλα τα σχολεία στην Αττική αύριο 28/9 λόγω κακοκαιρίας

Κλειστά σχολεία σε όλη την Αττική αύριο - Σε συναγερμό η περιφέρεια για τον καιρό - Δείτε τις ανακοινώσεις.
Το χάος που είχε δημιουργηθεί με τις αποσπασματικές αποφάσεις για προληπτικό κλείσιμο των σχολείων έλυσε, με αρκετή καθυστέρηση η Περιφέρεια Αττικής. Ήδη, οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου είναι ανάστατοι καθώς δεν γνωρίζουν τι ακριβώς γίνεται. Κάποιοι δήμαρχοι, ανακοίνωσαν αποσπασματικά ότι δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία, με αποτέλεσμα να ενταθεί η αγωνία σε όσους κατοικούν σε όμορους ή κοντινούς δήμους.
Ο δήμος Σαρωνικού είχε ανακοινώσει ότι κλείνει τα σχολεία, ακολούθησε και ο δήμος Ελληνικού.
Η Περιφέρεια, απούσα από το μπάχαλο που δημιουργήθηκε, βλέποντας τον κάθε δήμο να παίρνει πρωτοβουλίες περιέπλεξε τα πράγματα. Κι αυτό διότι ο αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα αποφάσισε να κλείσει εκείνα στην αρμοδιότητά του. Δηλαδή, κάποιοι εκτίμησαν ότι τα προβλήματα μπορεί να υπάρχουν μέχρι την Καλλιθέα, αλλά όχι 50 μέτρα

πιο μακριά που είναι σχολείο στο όριο του δήμου Αθηναίων. Έτσι, αποφασίστηκε να υπάρξει γενική εντολή της περιφέρειας να κλείσουν τα σχολεία σε όλη την Αττική.
Η ανακοίνωση για τα κλειστά σχολεία
Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής αύριο λόγω έντονων καιρικών φαινομένων
Λόγω των ιδιαίτερα έντονων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και της επαγόμενης δυσκολίας λειτουργίας των σχολείων και μετακίνησης των μαθητών, με απόφαση της Περιφερειάρχη, Ρένας Δούρου αύριο, Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία Α'Βάθμιας και Β'Βάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής.
Κλειστές οι παιδικές χαρές και οι ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις στη Γλυφάδα
Έκτακτα μέτρα προστασίας των πολιτών λαμβάνουν οι δήμοι της χώρας εξαιτίας της έντονης κακοκαιρίας.
Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Γλυφάδας ανακοίνωσε ήδη πως τα σχολεία θα είναι κλειστά την Παρασκευή, ενώ από σήμερα κλείνουν προληπτικά και οι παιδικές χαρές και οι ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου.
Συγκεκριμένα κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου όλα τα σχολεία του Δήμου Γλυφάδας, σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Αττικής, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των θυελλωδών ανέμων.
Κλειστοί θα είναι επίσης, για λόγους ασφαλείας, αύριο Παρασκευή όλοι οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Γλυφάδας.
Σήμερα και αύριο, κλειστές θα είναι όλες οι παιδικές χαρές και οι ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Γλυφάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα