Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Φωτογραφίες: Αυτοί είναι οι απατεώνες που εξαπατούσαν ηλικιωμένους στη Στερεά Ελλάδα

Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία τους δόθηκαν στη δημοσιότητα με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ευρυτανίας - Eίχαν εξαπατήσει μια 82χρονη με κινητικά προβλήματα στην Ευρυτανία και της είχαν αρπάξει 20.000 ευρώ!
Στη δημοσιότητα δόθηκαν με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ευρυτανίας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τριών απατεώνων που συνελήφθησαν από άνδρες της Ασφάλειας Καρπενησίου και Αγρινίου στις 12 Σεπτεμβρίου, λίγη ώρα αφ' ότου είχαν εξαπατήσει μια 82χρονη με κινητικά προβλήματα στο χωριό Αβόρανη της Ευρυτανίας τάζοντάς της επιστροφή φόρου για την κόρη της και της είχαν αρπάξει 20.000 ευρώ!
Πρόκειται για τους Ιωάννη θεοδώρου του Δημητρίου και της Μαρίνας 34 χρόνων από την Αθήνα, Μαρία – Ασημίνα Παϊτέρη του Αλεξάνδρου και της Καλλιρρόης 37 χρόνων από την

Αθήνα και Ανδρέα Σίσκο του Γρηγορίου και της Κωνσταντίας 54 χρόνων από τη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, που κατηγορούνται για ληστεία με τη μέθοδο της απάτης, καθώς και απάτες σε βάρος ηλικιωμένων, σε περιοχές της Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Ευβοίας.
Οι τρεις επαγγελματίες απατεώνες αναγνωρίστηκαν από την 82χρονη και από μία 76χρονη από την οποία είχαν αποσπάσει χρήματα στις 26 Οκτωβρίου του 2026, αφού την απασχόλησαν παριστάνοντας ότι είναι φίλοι της κόρης της. Στην πορεία της προανάκρισης, εξιχνιάστηκαν ακόμη δύο απάτες και μία απόπειρα απάτης στις περιοχές Τυμφρηστός και Ομβριακή Δομοκού στην Φθιώτιδα και στη Χαλκίδα. Σε όλες τις περιπτώσεις, τα θύματα ήταν ηλικιωμένες γυναίκες τις οποίες προσέγγισαν με το πρόσχημα ότι είναι λογιστές, υπάλληλοι του Δήμου ή της Εφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα