Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

«Μαλλιά κουβάρια» το ΚΙΝΑΛ στη Μεσσηνία για τα μάτια του Τατούλη

Από τη στιγμή που το "Κίνημα Αλλαγής" αποφάσισε να μη στηρίξει τον Πέτρο Τατούλη στην Πελοπόννησο και να κατέβει αυτόνομο στις περιφερειακές εκλογές του 2019, ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι θα δημιουργούνταν προβλήματα στη λειτουργία του κόμματος.
Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις άρχισαν τα… όργανα.
Ειδικότερα, χθες είχαμε επίθεση, με προσωπικές αιχμές, του μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Τάσου Αποστολόπουλου, στο στέλεχος του Κινήματος, Γιάννη Αργυράκη.
Ο κ. Αποστολόπουλος, με ανάρτησή του στην προσωπική του ιστοσελίδα (facebook), σημειώνει: «Απύθμενο θράσος! Να δηλώνεις κολλητός του Παπανδρέου χωρίς αυτός να σε ξέρει… Να υπερασπίζεσαι τον Τατούλη μέχρι θανάτου… Να ισχυρίζεσαι στις συζητήσεις ότι είναι ορθό η κόρη να είναι υποψήφια με τη Ν.Δ. και ο μπαμπάς να στηρίζεται από το Κίνημα Αλλαγής… Να κατέχεις διορισμένη κορυφαία θέση που

χειρίζεται τα σημαντικότερα αναπτυξιακά θέματα στην Πελοπόννησο… Να παίρνεις και τα εργάκια σου χωρίς να διαθέτεις ούτε κασμά… Μα, πάνω απ’ όλα, να θέλεις να επιβάλεις στον κόσμο της Κεντροαριστεράς τους εκλεκτούς σου στην αυτοδιοίκηση για να διατηρήσεις την καρέκλα σου… Αυτό λέγεται απύθμενο θράσος».
Τα παραπάνω είναι περισσότερο από πασιφανή ότι φωτογραφίζουν το μέλος του ΚΙΝΑΛ, Γιάννη Αργυράκη, ο οποίος με κείμενό του τις προηγούμενες μέρες είχε ταχθεί υπέρ της στήριξης και πάλι από το ΚΙΝΑΛ του Πέτρου Τατούλη.
Η επίθεση του κ. Αποστολόπουλου στον κ. Αργυράκη, όπως είναι φυσικό, έχει προκαλέσει αναταραχή στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής.
Με παρέμβασή του στο "Θάρρος" ο αναπληρωτής γραμματέας Μεσσηνίας του κόμματος, Αντώνης Τσώνης, σημειώνει: "Στη νέα εποχή που διανύουμε για την Κεντροαριστερά, σε μια εποχή που παλεύουμε να καταστήσουμε το Κίνημα Αλλαγής το τρίτο μεγάλο πόλο του πολιτικού συστήματος, πρέπει όλοι, ιδιαίτερα εμείς που κατέχουμε θεσμικές θέσεις στο κόμμα, να προσπαθούμε να ενώνουμε τα στελέχη μας και να διευρύνουμε όσο μπορούμε την εκλογική μας βάση.
Οι δηλώσεις, γραπτές και προφορικές, που δεν είναι προς αυτή την κατεύθυνση μόνο κακό μπορούν να κάνουν στο εγχείρημα.
Καλώ όλα τα μέλη και στελέχη του Κινήματος Αλλαγής να δείξουν αυτοσυγκράτηση και να σταματήσουν να ρίχνουν νερό στο μύλο της εσωστρέφειας. Θα έχουμε όλο το χρόνο μελλοντικά να λύσουμε τις όποιες διαφορές μας εσωτερικά…».
Του Αντώνη Πετρόγιαννη tharrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα