Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Εικόνες - ντροπής: Έτσι παράτησε ο Ψινάκης προμήθειες για τους πυρόπληκτους

Εικόνες που προκαλούν ντροπή αλλά και σοβαρά ερωτηματικά κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο των κοινωνικών δικτύων. Πρόκειται για εικόνες που δείχνουν στρώματα, έπιπλα, σεντόνια, ρούχα, κούτες, εμφιαλωμένα νερά και άλλα είδη που προορίζονταν για τους πυρόπληκτους στο Μάτι να είναι παρατημένα και εκτεθειμένα στο δρόμο.
Οι εικόνες αυτές προέρχονται από τον Δήμο Μαραθώνα και έρχονται να συμπληρώσουν τις καταγγελίες για κακοδιαχείριση του υλικού που προσφέρθηκε για τους πυρόπληκτους. Για τις καταγγελίες αυτές έχει ήδη υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση με την εντολή να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα τους. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το dimotisnews, οι καταγγέλλοντες επιρρίπτουν ευθύνες στο Δήμο για κακοδιαχείριση του υλικού, όπως είδη ρουχισμού, τρόφιμα, συσκευές και άλλα, που έχει συλλεχθεί και από

πολίτες για τους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής.
Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αποτελούν ένα ακόμη στοιχείο που εκθέτει τον δήμαρχο Ηλία Ψινάκη και έρχονται να προστεθούν στα όσα απίστευτα συμβαίνουν στον δήμο από το καλοκαίρι, όταν το δημοτικό συμβούλιο ζήτησε σχεδόν ομόφωνα την παραίτησή του κ. Ψινάκη και τους κατοίκους να εξαπολύουν βολές για τη γενικότερη στάση του κατά τη διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς.
Δείτε τις φωτογραφίες, που αναρτήθηκαν αρχικά από την ιστοσελίδα dimotisnews.gr από ρεπορτάζ την Κυριακή 23/09/2018, και αναδημοσιεύθηκαν και στα social media και οι οποίες δίνουν την αίσθηση μιας απόλυτης αδιαφορίας για τα αγαθά. Παρατημένα, χωρις φύλαξη και χωρίς κανέναν έλεγχο.











thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα