Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Θρίλερ στην Κρήτη: Έρευνα για τον θάνατο της 17χρονης - Οι οδηγοί της ζητούσαν να φύγει από τη γέφυρα


Σε σοκ είναι η τοπική κοινωνία στην Κρήτη μετά την είδηση του θανάτου μίας μαθήτριας που έπεσε στο κενό από την γέφυρα του Αποσελέμη του ΒΟΑΚ, το μεσημέρι της Πέμπτης (23/05).
Τι ερευνούν οι Αρχές
Αυτή την ώρα οι Αρχές προσπαθούν να ρίξουν φως στις συνθήκες θανάτου της μαθήτριας Λυκείου που εξελίσσεται σε θρίλερ αφού μέχρι τώρα παραμένει μυστήριο τι ήταν αυτό που οδήγησε τη 17χρονη στη γέφυρα φεύγοντας από το σχολείο της.
Το σενάριο της αυτοκτονίας είναι πιθανό, ενώ δεν αποκλείεται να πρόκειται και για δυστύχημα. Σύμφωνα με το MEGA, η 17χρονη ακροβατούσε για αρκετή ώρα στο προστατευτικό της γέφυρας που έχει ύψος 50 μέτρων.
Οι συμμαθητές της υποστήριξαν πως η 17χρονη συνήθως έπαιρνε το λεωφορείο για να γυρίσει σπίτι της αλλά την ημέρα του δυστυχήματος επέλεξε να γυρίσει με τα πόδια.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τουρίστες και οδηγοί προσπαθούσαν να μεταπείσουν την 17χρονη να φύγει από το προστατευτικό κιγκλίδωμα γιατί ήταν επικίνδυνα αλλά εκείνη συνέχισε να παραμένει στο σημείο.
Στην αστυνομία κλήθηκαν να καταθέσουν καθηγητής και μαθητές αφού πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε ένα περιστατικό στο σχολείο που τάραξε την 17χρονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα