Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Ομόνοια: «Την είχε μαχαιρώσει, είχε σπασμένα χέρια και πόδια» - Τι λέει η μάνα της 33χρονης που βρέθηκε κακοποιημένη

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε η 33χρονη γυναίκα από την Αλβανία στα χέρια του 27χρονου Παλαιστίνιου ο οποίος κατηγορείται ότι αφού την ξυλοκόπησε, τη βίασε και τη μαχαίρωσε, στη συνέχεια την έδεσε χειροπόδαρα με ένα πανί κρατώντας τη φυλακισμένη για περισσότερες από 12 ώρες μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή της Ομόνοιας.
Η μητέρα της  τονίζει πως η κόρη της ήταν σε άθλια κατάσταση όταν την αντίκρισε. «Την είχε μαχαιρώσει, σπασμένα χέρια και πόδια. Την είχε χτυπήσει και στο κεφάλι, στο μάτι», λέει.
Οταν το θύμα οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας το βράδυ της Δευτέρας αναγνώρισε αμέσως τον δράστη της κακοποίησής της οποίος είχε συλληφθεί το μεσημέρι στην οδό Σωκράτους να κυκλοφορεί με ένα μαχαίρι.
Από την κατάθεσή της οι Αστυνομικοί αντιλήφθηκαν πως η γυναίκα δεν γνώριζε τον 27χρονο. Η μητέρα της,  τονίζει πως η 33χρονη πριν από μερικούς μήνες είχε πέσει θύμα κακοποίησης από έναν αλλοδαπό.
Δείτε φωτογραφίες από το κτήριο στο οποίο η νεαρή έμεινε φυλακισμένη:

 

Δεν αποκλείει, λοιπόν, να πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που τα ξημέρωματα της Δευτέρας επιτέθηκε με μανία στο παιδί της. Παράλληλα, περιγράφει τα χτυπήματα που φέρει το θύμα σε όλο της το σώμα.
«Εγώ αυτόν δεν τον ξέρω. Δεν ξέρω αν είναι αυτός που η κόρη μου είχε πριν μήνες μια γνωριμία. Αυτός πιστεύω την κράταγε με τη βία και με τέτοια. Μου έλεγε πως είχε γνωρίσει έναν άνθρωπο από Αίγυπτο. Τώρα μου λένε για έναν από Παλαιστίνη. Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός, δεν ξέρω τίποτα» αναφέρει.
Όπως τονίζει, «η κόρη μου λέει δεν θυμάται τι έγινε αλλά μπορεί και να φοβάται και να μην μιλάει», αναφέρει η μητέρα της 33χρονης η οποία παραμένει νοσηλευόμενη στη Θωρακοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Σωτηρία και υποστήριζεται με οξυγόνο έχοντας χάσει, παράλληλα, πολύ αίμα».


«Με βίαζε και συνέχιζε να με χτυπάει»
«Τον συνάντησα και συμφώνησα να πάμε μαζί στο σπίτι του. Όταν φτάσαμε όμως άρχισε να με χτυπάει με ένα μεγάλο ξύλο. Τον παρακαλούσα να σταματήσει αλλά δεν το έκανε. Με βίαζε και συνέχιζε να με χτυπάει. Κάποια στιγμή λιποθύμησα», ανέφερε η 33χρονη, σύμφωνα με το Mega, και συνέχισε: «Όταν ανέκτησα τις αισθήσεις μου, ήμουν δεμένη στο κρεβάτι. Φώναζα για βοήθεια αλλά δεν με άκουγε κανείς. Έχανα αίμα και πονούσα σε διάφορα σημεία του σώματός μου».
«Δεν μπορούσα να κουνηθώ. Με είχε κλειδώσει. Με έπιασε πανικός. Πίστευα ότι θα πεθάνω αβοήθητη. Τον συνάντησα λίγο μετά τις 02:00 τη νύχτα. Τίποτα δεν με έκανε να πιστεύω αυτό που θα περνούσα. Όταν κατάλαβα πως είχα κάνει λάθος που τον ακολούθησα ήμουν ήδη μέσα στο σπίτι» είπε η 33χρονη.
Eλεύθερος υπό όρους ο 27χρονος
Σημειώνεται πως ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 27χρονος Παλαιστίνιος. Οι όροι που του επιβλήθηκαν, είναι η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα.
Το χρονικό
Η φρικτή ιστορία άρχισε να αποκαλύπτεται το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (27/5), όταν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, διερχόμενοι από τη συμβολή των οδών Σωκράτους και Ξούθου, στην Αθήνα, έκριναν ύποπτο τον 27χρονο και σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι. Ο άνδρας οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Ομονοίας, όπου και συνελήφθη.
Στη συνέχεια, περίπου στις 21:20 το βράδυ της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, διερχόμενοι από την οδό Ξούθου στην Αθήνα, άκουσαν ένα άτομο να καλεί σε βοήθεια από εμφανώς εγκαταλελειμμένο κτίριο. Άμεσα οι Αστυνομικοί μετέβησαν στον 1ο όροφο του κτιρίου, απ' όπου προέρχονταν οι εκκλήσεις βοήθειας, όπου εντόπισαν μία πόρτα κλειδωμένη με λουκέτο και στη πίσω μεριά αυτής, άτομο να ζητάει να το απεγκλωβίσουν.
Oι αστυνομικοί έσπασαν το λουκέτο και αφού εισήλθαν στο εσωτερικό, εντόπισαν την 33χρονη κοπέλα από την Αλβανία πάνω στο κρεβάτι ακινητοποιημένη με υφασμάτινα δεσμά σε όλα της τα άκρα και εμφανώς τραυματισμένη στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα. Παράλληλα η νεαρή έφερε ένα τραύμα από μαχαίρι στον αριστερό της μηρό.
Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. μετέφεραν τη γυναίκα στο Τ.Α. Ομονοίας όπου κατήγγειλε ότι υπαίτιος της κατάστασής της ήταν ο κατηγορούμενος, τον οποίο αναγνώρισε ανεπιφύλακτα. Εν συνεχεία παρασχέθηκαν στην ανωτέρω οι πρώτες βοήθειες και κλήθηκε σταθμός ΕΚΑΒ, ο οποίος, αφού την εξέτασε, την παρέλαβε και τη μετέφερε στο νοσοκομείο. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ».
Επιπλέον, στον ανωτέρω χώρο ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 22 εκατοστών και ένα αιχμηρό κομμάτι ξύλου το οποίο φέρει κηλίδες αίματος, τα οποία σύμφωνα με την παθούσα, ο κατηγορούμενος χρησιμοποίησε σε βάρος της.
Την επόμενη ημέρα, δηλαδή την Τρίτη (28/5), μετέβησαν στο «Γεννηματάς» αστυνομικοί προκειμένου η κοπέλα να τους πει ακριβώς τι συνέβη.
Η γυναίκα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε τον 27χρονο και πως τον συνάντησε τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/5). Όπως είπε, οι δυο τους συμφώνησαν να μεταβούν στο σπίτι του προκειμένου να έρθουν σε σεξουαλική επαφή.
Έτσι και έγινε. Αφού η γυναίκα εισήλθε στην οικία του, ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε, χτυπώντας τη και την ανάγκασε να προβεί σε στοματικό έρωτα, παρά την θέληση της, κατά τη διάρκεια του οποίου εξακολουθούσε να τη χτυπάει, ενώ από εκείνη τη στιγμή και μετέπειτα δε μπορούσε να ανακαλέσει τίποτα στη μνήμη της. Όταν ξύπνησε κάλεσε σε βοήθεια, με τους αστυνομικούς να την εντοπίζουν ακολούθως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα