Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Νέα «βόμβα» για την τραγωδία των Τεμπών: Σε κυβερνητική σύσκεψη αποφασίστηκε το μπάζωμα - Ποιοι συμμετείχαν


Νέες αποκαλύψεις για τα όσα συνέβησαν μετά την τραγωδία των Τεμπών έρχονται στο φως και συγκεκριμένα για το μπάζωμα του τόπου του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.
Το βράδυ της 3ης Μαρτίου έγινε μία σύσκεψη στο σημείο της τραγωδίας των Τεμπών, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.
Κατά τη διάρκεια της- άγνωστης έως τώρα- σύσκεψης με πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες συζητήθηκε το μπάζωμα του χώρου, ανέφερε ο δημοσιογράφος. Στη συγκεκριμένη συνάντηση συμμετείχαν ο τότε περιφερειάρχης Λάρισας, Κώστας Αγοραστός, ο τότε υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό, Χρήστος Τριαντόπουλος, και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών, Γιάννης Ξιφαράς. Επίσης παρόντες ήταν αξιωματικοί της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και εκπρόσωπος της Hellenic Train.
Η πρόταση της πλήρους «διαμόρφωσης» του χώρου της τραγωδίας των Τεμπών έγινε με επιχείρημα την άμεση έναρξη των δρομολογίων των τρένων, όπως ειπώθηκε τότε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και την επόμενη ημέρα ξεκίνησε η διαδικασία. Αυτή έγινε από τις 4 έως τις 6 Μαρτίου. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι τα δρομολόγια των τρένων ξεκίνησαν στις 29 Μαρτίου.
Ο Κώστας Αγοραστός δεν είχε αναφέρει κάτι στο υπόμνημά του για τη σύσκεψη της 3ης Μαρτίου, ούτε ο Χρήστος Τριαντόπουλος, όταν μίλησε στη Βουλή, επεσήμανε ο δημοσιογράφος. Παράλληλα σημείωσε ότι στελέχη της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας επιβεβαίωσαν στο Mega ότι έγινε η συγκεκριμένη σύσκεψη, ενώ οι κ.κ. Αγοραστός, Τριαντόπουλος και Ξιφαράς δεν απάντησαν στα σχετικά ερωτήματα που τους έθεσαν από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα