Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Λαμία: Βίντεο με τα αυτοκίνητα των δραστών του εμπρησμού στο εργοστάσιο με τα μολυσμένα γεύματα, στα χέρια της ΕΛΑΣ


Εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση εμπρησμού του εργοστασίου με τα μολυσμένα γεύματα που μοιράστηκαν σε μαθητές στη Λαμία.
Το βίντεο - ντοκουμέντο
Και αυτό γιατί, όπως είπε η Μίνα Καραμήτρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, οι αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο – ντοκουμέντο που οδηγεί σε συμπεράσματα: Σε αυτό αποτυπώνονται τα αυτοκίνητα των δραστών. Αυτών δηλαδή που πυρπόλησαν το εργοστάσιο.
Οι αρχές έχουν ήδη ζητήσει άρση τηλεφωνικού απορρήτου για συγκεκριμένα πρόσωπα και ανάμεσα σε αυτά είναι και οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων.
Σημειώνεται πως ήδη έχει εντοπιστεί εύφλεκτο υλικό σε πολλά σημεία του χώρου του εργοστασίου. «Έχουν ληφθεί 20 δείγματα από μέσα από το εργοστάσιο, περιμένουμε να βγει πόρισμα αν υπάρχει εύφλεκτη ύλη», ανέφερε προ ημερών ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA.


Οι τρεις ενδείξεις
Τρεις είναι οι ενδείξεις για το σενάριο περί εμπρησμού που εξετάζουν οι Αρχές.
Αυτές είναι η γρήγορη εξάπλωση φωτιάς από το βαν σαν να υπάρχει πρόσθετο υλικό που βοήθησε στην εξάπλωση, η μυρωδιά της βενζίνης και τα δυο καταγραφικά που κάηκαν. Δεν βρέθηκε το τρίτο καταγραφικό και το ζήτημα που τίθεται είναι αν καταστράφηκε ολοσχερώς εντελώς από τη φωτιά ή εξαφανίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα