Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Εκλογές 2019: Το «άκυρο» Μητσοτάκη για τα γαλάζια ψηφοδέλτια έφερε γκρίνιες

«Σφαγή» έγινε μεταξύ των υποψηφίων για μια θέση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Πίκρα και οργή προς τους επιτελείς του προέδρου της ΝΔ βγάζουν ορισμένα στελέχη που «κόπηκαν» απο τα ψηφοδέλτια. Και είναι λογικό κάποιοι να μείνουν εκτός λίστας, αν αναλογιστεί κανείς για μια θέση στο ψηφοδέλτιο αντιστοιχούσαν πέντε υποψήφιοι.
Αδικημένος και προσβεβλημένος νιώθει ο Γιώργος Βουλγαράκης που δεν είναι στα γαλάζια ψηφοδέλτια. «Ήθελα να είμαι υποψήφιος και ζήτησα από τον πρόεδρο να είμαι. Δεν έλαβα ποτέ καμία απάντηση, συνεπώς δεν μπορώ να απαντήσω για το λόγο της μη συμπερίληψης μου στο συνδυασμό. Προσωπικά δεν μπορώ να βρω κανέναν» αναφέρει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και συνεχίζει: «Αισθάνομαι και αδικημένος και προσβεβλημένος». Μάλιστα, ζητάει απο τη ΝΔ να τον “αποκαταστήσει” πολιτικά για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου όπως έκανε με τον Θοδωρή Ρουσσόπουλο. “Υπήρξα θύμα πολιτικού κανιβαλισμού και το κόμμα έπρεπε να

με αποκαταστήσει, όπως πολύ σωστά έκανε με άλλα στελέχη του που βίωσαν την ίδια αδικία” σημειώνει. Η πικρία του ξεχειλίζει λέγοντας πως η ΝΔ - σε αντίθεση με την Αριστερά - δεν ξέρει να υπερασπίζεται τους ανθρώπους της.
Όλα αυτά βέβαια ενώ έχει προηγηθεί το αντάρτικο του στις Αυτοδιοικητικές εκλογές όπου έθεσε υποψηφιότητα για τον Δήμο Αθηναίων απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη που είχε λάβει το «χρίσμα» της ΝΔ.
Με ένα σχεδόν απειλητικό μήνυμα απάντησε ο Κώστας Μαρκόπουλος στο άκουσμα της είδησης πως κόπηκε απο υποψήφιος. «Είμαι εκτός ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Εύβοια με απόφαση του κ. Μητσοτάκη. Το έμαθα απο τα site… Καταπληκτικό! Δεν τελειώσαμε… Yπομονή» σχολίασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό.
Κεραυνός εν αιθρία χτύπησε τον πολιτευτή της ΝΔ, Σωτήρη Ησαία μόλις διαπίστωσε ότι στα ψηφοδέλτια δεν υπάρχει το όνομα του. Ο ίδιος όλο το προηγούμενο διάστημα δήλωνε βέβαιος πως έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα του για τον Βόρειο τομέα της Αθήνας. “Δεν θα είμαι υποψήφιος με τη ΝΔ, μόλις το έμαθα απο το ΜΜΕ κι όχι απο το κόμμα μου. Έκπληκτος διαπίστωσα, μετά την τελευταία εξαιρετική συνάντηση στην Βουλή, ότι ξαφνικά δεν είμαι στις επιλογές του προέδρου μας για την επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο” σχολιάζει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό. Ο ίδιος είχε κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος για τον Δήμο Χαλανδρίου.
Χθες διαψεύστηκαν για ακόμα μια φορά οι πολιτικές προσδοκίες του καθώς έμεινε εκτός λίστας. Ωστόσο ο ίδιος δηλώνει πως θα παραμερίσει την πίκρα του και θα παραμείνει “μάχιμος” για το καλό της παράταξης.  dikaiologitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα