Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

ΣΥΡΙΖΑ Γαργαλιάνων κατά Κατσίβελα


“Ο κ. Κατσίβελας ενδύθηκε, επί 4 χρόνια, τον ρόλο του κομματάρχη ή του βουλευτή Τριφυλίας και γι’ αυτό απέτυχε”, τονίζει η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Γαργαλιάνων σε ανακοίνωσή της, εξαπολύοντας επίθεση στον απερχόμενο δήμαρχο Τριφυλίας.
Επισημαίνει ότι “θα μείνει στην ιστορία ως ο δήμαρχος που είχε τις ευκαιρίες και δεν ήθελε να τις αξιοποιήσει γιατί… “μύριζαν” ΣΥΡΙΖΑ, γιατί κάθε μήνα περίμενε και έλεγε ότι πέφτει…”.
Στην ανακοίνωσή της η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Γαργαλιάνων σημειώνει αναλυτικά: “Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε τα δελτία Τύπου και τις προσωπικές αναρτήσεις του απερχόμενου και προσφάτως εκλογικά και πολιτικά ηττημένου δημάρχου Τριφυλίας κ. Π. Κατσίβελα. Ανακοινώσεις και αναρτήσεις που διαπνέονται από αλαζονεία, αμετροέπεια και εγωπάθεια. Τα χαρακτηριστικά δηλαδή της εξουσίας του που αποδοκιμάστηκαν. Τι μας λέει ο κ. Κατσίβελας; Οτι μόχθησε και εξασφάλισε χρηματοδοτήσεις για τον δήμο. Δηλαδή ότι έκανε τη δουλειά του ως δήμαρχος. Δεν μας λέει, όμως, τι θα μπορούσε να εξασφαλίσει από το πρόγραμμα “Φιλόδημος” της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, το μεγαλύτερο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την τοπική αυτοδιοίκηση που υπήρξε ποτέ, συγκριτικά με

αυτό που “κατάφερε”. Δεν μας λέει ποιες προτάσεις αποφάσισε και υπέβαλε για κρίσιμες ανάγκες σε υποδομές αποχέτευσης, ύδρευσης, αντιπλημμυρικής προστασίας, σχολικής και πολιτιστικής υποδομής. Δεν μας λέει ότι θα μπορούσε να έχει εξασφαλίσει δεκαπλάσιους πόρους για τον δήμο μας, όπως έκαναν τόσοι δήμοι στη Μεσσηνία και στην Ελλάδα. Καυχιέται και κομπάζει για τα λίγα και αυτονόητα.
Ο κ. Κατσίβελας ενδύθηκε, επί 4 χρόνια, τον ρόλο του κομματάρχη ή του βουλευτή Τριφυλίας και γι’ αυτό απέτυχε. Θα μείνει στην ιστορία ως ο δήμαρχος που είχε τις ευκαιρίες και δεν ήθελε να τις αξιοποιήσει γιατί… “μύριζαν” ΣΥΡΙΖΑ, γιατί κάθε μήνα περίμενε και έλεγε ότι πέφτει... Ο κ. Κατσίβελας, ενώ «λιβάνιζε» πολιτικούς «συμμάχους;» για ψύλλου πήδημα, δεν βρήκε κουβέντα να πει για το πρόγραμμα “Φιλόδημος” και για τον συμπατριώτη μας υπουργό και υποψήφιο βουλευτή Αλέξη Χαρίτση, έστω για λόγους πολιτικής αβροφροσύνης… Καλή συνέχεια κ. Κατσίβελα”. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα