Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Ζωή Κωνσταντοπούλου: O Ρασπούτιν είναι ο Παπαγγελόπουλος!

Στην υπόθεση Novartis αναφέρθηκε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «ο Ρασπούτιν είναι ο Παπαγγελόπουλος»!
πως είχαν αποκαλύψει τα Dikaiologitika News, στα πολιτικά και δικαστικά πηγαδάκια το κωδικό όνομα «Ρασπούτιν» είναι συνώνυμο με κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης που κατέχει το υπουργικό χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Ειδικότερα, όπως ξεκαθάρισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, το όνομα «Ρασπούτιν» αποδίδεται στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.
Όταν οι καταθέσεις δημοσιεύονται σε εφημερίδες πριν καν ολοκληρωθούν και όταν η εισαγγελία καλεί σε καταθέσεις κυριακάτικα μια ημέρα πριν το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, τότε «ναι πιστεύω πως υπάρχει ανεπίτρεπτη παρέμβαση στη δικαιοσύνη», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Εν συνεχεία σημείωσε χαρακτηριστικά: «δεν είναι πρωτοφανές το φαινόμενο αλλά είναι σε

πρωτοφανή ξετσιπωσιά. O βίος και η πολιτεία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, της κ. Δημητρίου, είναι αδιανόητος. Τέτοια εξυπηρέτηση της κυβέρνησης από εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ακόμα και σε υποθέσεις σοβαρές όπως το Μάτι, ανθρωποκτονίες δηλαδή, να παρεμβαίνει η εισαγγελέας για να πέσει στα μαλακά η κυβέρνηση και η Δούρου, (είναι) αδιανόητο. Αδιανόητα πράγματα».
Ακολούθως επιτέθηκε κατά της επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη υποστηρίζοντας ότι «έδρασε με ένα τρόπο που εξυπηρετούσε την κυβέρνηση, αντιδικονομικό και παραβιαστικό του κράτους Δικαίου στην υπόθεση της Novartis». «Εγώ είμαι από αυτούς που θεωρούν ότι υπάρχει σκάνδαλο Novartis και πρέπει να διερευνηθεί», πρόσθεσε. dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα