Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας ενημερώνει για φαινόμενα εξαπάτησης πολιτών


 Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας (ΟΣΜ) ενημερώνει ότι έχουν παρατηρηθεί σε άλλους νομούς της χώρας φαινόμενα εξαπάτησης των πολιτών από επιτήδειους.
Οι απατεώνες προσποιούνται γνωστούς ιατρούς ή οδοντιάτρους στο τηλέφωνο, ζητώντας χρήματα γιατί δήθεν κάτι έκτακτο τους συνέβη (π.χ. μια αρρώστεια, ένα ατύχημα ή ακόμα και θάνατος συγγενή τους) με την υπόσχεση ότι θα τα επιστρέψουν. Ετσι καταφέρνουν και εξαπατούν ανυποψίαστους πολίτες οι οποίοι προθυμοποιούνται να δώσουν τα χρήματα στον άνθρωπο που τους στέλνουν, γιατί δήθεν δεν μπορούν να πάνε οι ίδιοι.
Η "Ε" μίλησε με την πρόεδρο του ΟΣΜ Τζίνα Θεοδωροπούλου η οποία μας ενημέρωσε ότι αυτό συνέβη με γνωστό ιατρό ουρολόγο στην Καστοριά, ενώ ενημερώθηκαν και από συναδέλφους τους ανά τη χώρα ότι τέτοια παραστατικά έχουν συμβεί σε πολλές περιοχές. Γι' αυτό και ο σύλλογος έκρινε σκόπιμο να ενημερώσει τους Μεσσήνιους πολίτες, ώστε να είναι υποψιασμένοι αν κάποιος προσποιούμενος κάποιο γνωστό ιατρό ή οδοντίατρο προσπαθήσει να τους εξαπατήσει, δήθεν για να δανειστεί χρήματα. Ν.Κ. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα