Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Final 4 Euroleague: Τραυματίες οπαδοί του Παναθηναϊκού, χτυπήθηκε φίλος του Ολυμπιακού, ποδοπατήθηκε γυναίκα σεκιούριτι!


Με τους χειρότερους οιωνούς αρχίζει το Final 4 της Euroleague στο Βερολίνο. Έξω απ' την Uber Arena προκλήθηκαν επεισόδια από οπαδούς της Φενερμπαχτσέ που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό οπαδών του Παναθηναϊκού, αλλά κι ενός φίλου του Ολυμπιακού, ενώ ποδοπατήθηκε και μια γυναίκα σεκιούριτι καθώς οι Τούρκοι οπαδοί έκαναν «ντου» για να εισέλθουν στο γήπεδο...
Η γερμανική αστυνομία ήταν απούσα στους χώρους γύρω απ' το γήπεδο και οι Τούρκοι οπαδοί προκάλεσαν ένα χάος. Μάλιστα είχαν υπάρξει ανησυχητικά σημάδια απ' την επίθεση των οπαδών της Φενέρ στον Εργκίν Αταμάν και την αποστολή του Παναθηναϊκού κατά την άφιξή τους σε ξενοδοχείο του Βερολίνου. Κι όμως οι Γερμανοί δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν το κακό...
Περίπου 100 οπαδοί της τουρκικής ομάδας επιτέθηκαν σε οπαδούς του Παναθηναϊκού, μεταξύ των οποίων υπάρχουν και τραυματίες, καθώς δέχθηκαν χτυπήματα. Επίσης υπάρχουν αναφορές και για έναν τραυματία φίλο του Ολυμπιακού, ενώ ποδοπατήθηκε και μια γυναίκα σεκιούριτι κατά τη διάρκεια της επίθεσης στην προσπάθεια που έκαναν οι οπαδοί της Φενέρ για να μπουν βιαίως στο γήπεδο.
Τι συνέβη - Βίντεο από την ένταση
Ειδικότερα σε βίντεο που κατέγραψε το ethnos οπαδοί της Φενέρ με πορεία κινήθηκαν προς το γήπεδο φωνάζοντας συνθήματα. Εκεί βρίσκονταν οπαδοί του Παναθηναϊκού που περίμεναν στις εισόδους για να εισέλθουν στο γήπεδο.
Τότε οι οπαδοί της τουρκικής ομάδας κινήθηκαν επιθετικά σπρώχνοντας τον κόσμο. Έριξαν κάποια προστατευτικά κάγκελα για να εισέλθουν στο γήπεδο, ενώ χτύπησαν και οπαδούς του Παναθηναϊκού.
Αμέσως προκλήθηκε μεγάλη ένταση και ακολούθησαν συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς των δυο ομάδων, ενώ ορισμένοι Τούρκοι έτρεξαν στο εσωτερικό του γηπέδου δίχως εισιτήρια.
Η παρουσία της αστυνομίας μέχρι εκείνη την ώρα δεν ήταν ιδιαίτερα αισθητή, ωστόσο αμέσως μετά τα επεισόδια ισχυρές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο, ενώ προχώρησαν σε συλλήψεις και προσαγωγές κυρίως οπαδών της Φενέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα