Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Όταν και στη βουλή ακόμα λέγονται τα μύρια όσα,χαρακτήρησαν ένοχο 83χρονο, επειδή χαρακτήρισε «αγενείς» δημόσιους υπαλλήλους

Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης καταδίκασε 83χρονο συνταξιούχο επειδή χαρακτήρισε δημόσιους υπαλλήλους σε επιστολή διαμαρτυρίας του, ως «αγενείς», «αδαείς» και «ανίκανους».
Δήλωσε την αγανάκτηση του για την ταλαιπωρία που υπέστη και το πλήρωσε ακριβά! Το Β’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, καταδίκασε τον 83χρονο αγανακτισμένο πολίτη σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών, με τριετή αναστολή.
Το ξέσπασμα του συνταξιούχου δημιουργήθηκε μετά από καθυστέρηση της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στην ανανέωση της άδειας παραμονής της αλλοδαπής συζύγου του.
Ο συνταξιούχος έστειλε τότε επιστολή προς το Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης που εν συνεχεία διαβιβάστηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών και στο Συνήγορο του Πολίτη.
"Ο απλός πολίτης για να λύσει το πρόβλημά του, ενδεχομένως, πρέπει πρώτα να λύσει το πουγκί του", ανέφερε στην επιστολή του ο 83χρονος.
Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο συνταξιούχος δήλωσε: "Έπεσα θύμα της εκδικητικής μανίας των υπαλλήλων. Δεν μετανιώνω για τις εκφράσεις μου. Δεν διέπραξα έγκλημα με μάσκα και Καλάσνικοφ. Ενήργησα αντρίκεια και καθαρά και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό που έκανα".
Ο 83χρονος άσκησε έφεση κι αφέθηκε ελεύθερος.
Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα