Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Σκούρα τα πράγματα για τον Άκη!

Στην διαπίστωση φορολογικής παράβασης προέβη το ΣΔΟΕ για τον πρώην Υπουργό, Άκη Τσοχατζόπουλο εν μέσω έρευνας που διεξήγαγε και η οποία αφορά... στα περιουσιακά του στοιχεία.
Μάλιστα το ΣΔΟΕ, προσκόμισε την Πέμπτη στην Προανακριτική Επιτροπή, η οποία διεξάγει την έρευνα σχετικά με το σκάνδαλο των γερμανικών υποβρυχίων , έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν ότι η τιμή αγοράς του ακινήτου του κ. Τσοχατζόπουλου στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου είναι κατά 288.000 ευρώ μικρότερη από την αντικειμενική του αξία. Πιο αναλυτικά, όπως προκύπτει και από τα σχετικά έγγραφα, το ακίνητο δηλώθηκε στο συμβόλαιο ότι αγοράστηκε για 1.100.000 ενώ στην πραγματικότητα η αντικειμενική του αξία ήταν 1.388.000 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος, αναμένεται να καταθέσει στην Προανακριτική την Τρίτη 31 Μαΐου. Ωστόσο ανοιχτό μένει το ενδεχόμενο ο πρώην υπουργός να κάνει χρήση του δικαιώματος που του παρέχεται από τη Βουλή και να ζητήσει προθεσμία δύο ημερών έτσι ώστε να καταθέσει τελικά την Παρασκευή 3 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα