Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Νηπιαγωγός στους Γαργαλιάνους φίμωσε μαθητή με χαρτοταινία;

"Πρόκειται γιά παιχνίδι....άλωστε είναι κάτι που έχω δει από την προϊσταμένη...." είπε στην σύμβουλο προσχολικής αγωγής!
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Γαργαλιάνων μετά την καταγγελία γονέων πως νηπιαγωγός φίμωνε με χαρτοταινία μικρούς μαθητές, τιμωρώντας τους με αυτό τον απαράδεκτο και φρικτό τρόπο... Γονείς, σε συζητήσεις τους, εκφράζουν την οργή και την αγανάκτησή τους για τα μαρτύρια στα οποία φέρεται να υπέβαλε τα βλαστάρια τους η νηπιαγωγός, ισχυρίζονται πως δεν πρόκειται για κάποιο μεμονωμένο περιστατικό, καθώς έχει συμβεί κατ’ επανάληψη, τονίζουν πως, ουσιαστικά, πρόκειται για κακοποίηση των παιδιών τους, τραυματίζοντας βαριά και ανεξίτηλα τις ψυχούλες τους και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία της. Για την πρακτική αυτή της νηπιαγωγού ενημερώθηκε τηλεφωνικά, τη Δευτέρα, ο προϊστάμενος του 1ου Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κώστας Πολίτης, ο οποίος άμεσα κίνησε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να επιληφθεί του θέματος η υπηρεσία, ενώ ενήμερος είναι και ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας Νίκος Κλάδης.
Προχθές το απόγευμα έγινε σύσκεψη των γονέων του Νηπιαγωγείου, στην οποία συμμετείχε και η σχολική σύμβουλος Θεοφανία Σιούτη. Οι γονείς ενημέρωσαν την κα Σιούτη για τα όσα τραγικά συμβαίνουν, όπως ισχυρίζονται, στο Νηπιαγωγείο και ζήτησαν την τιμωρία της νηπιαγωγού. Κάποιοι γονείς, μάλιστα, φέρονται αποφασισμένοι να κινηθούν και νομικά εναντίον της, ενώ αναμένεται να ζητήσουν να πάρουν θέση επ’ αυτού ο Σύλλογος Γονέων, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τριφυλίας, οι τοπικές Αρχές και το υπουργείο Παιδείας.
Πηγή:To Θάρρος, (Η.Γ.)

5 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςΜαΐου 30, 2011

    Μήπως χρειάζονται περισσότερο έλεγχο στα νηπιαγωγεία;
    Τον τελευταίο καιρό παρατηρούνται πολλά κρούσματα κυρίως από μεγαλωμένες νηπιαγωγούς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑνώνυμοςΜαΐου 30, 2011

    Γίνεται καθόλου οικονομικός έλεγχος;
    Αλήθεια ποιός τα ελέγχει;
    Πόσα πληρώνουν οι γονείς;
    Ρώτησε ποτέ κανένας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑνώνυμοςΙουνίου 01, 2011

    Ποιές μεγαλωμένες;
    Στα Φιλιατρά να δεις..... Να δεις κάτι μεγαλωμένες Διευθύντριες να σου φύγει το σκαρπέλο......Λέμε τώρα....στο γενικό......και στο αόριστο.....
    Αλλά όχι και τσιρότο!!!!!!!!έξω από την αίθουσα ναι, αλλά χωρίς τσιρότο!!!!! όλα και όλα! Παιδαγωγικές μέθοδοι .....τρίτου τύπου! Είμαστε εξευγενισμένοι εμείς!!!!!Ουφ, Το 'γραψα και ηρέμησα !!!!! Για να μην γράψω και τα άλλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑνώνυμοςΙουνίου 01, 2011

    ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
    ΚΑΙ ΝΕΑ ΝΗΠΙΑΓΩΟΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΑΙΝΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙ
    ΑΛΛΑ ΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΔΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑνώνυμοςΙουνίου 01, 2011

    ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
    ΚΑΙ ΝΕΑ ΝΗΠΙΑΓΩΟΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΑΙΝΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙ
    ΑΛΛΑ ΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΔΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα