Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

«Κρατάει γερά» ο Στρος-Καν, δηλώνει ο δικηγόρος του

«Θα απαλλαγεί από τις κατηγορίες που τον βαρύνουν»
«Ο Ντομινίκ Στρος-Καν θα απαλλαγεί από τις κατηγορίες που τον βαρύνουν», δήλωσε σήμερα ένας από τους συνηγόρους του πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, σημειώνοντας ότι, παρά τα όσα περνάει, ο πελάτης του «κρατάει γερά».
«Θα δηλώσει ότι είναι αθώος και στο τέλος θα απαλλαγεί (από τις κατηγορίες)», δήλωσε ο Μπέντζαμιν Μπράφμαν στην ισραηλινή εφημερίδα «Χααρέτζ», στην πρώτη συνέντευξή του μετά τη σύλληψη του πελάτη του στις 14 Μαΐου.
Ο Ντομινίκ Στρος-Καν κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για απόπειρα βιασμού και σεξουαλική επίθεση εναντίον μιας 32χρονης Αφροαμερικανίδας καμαριέρας του ξενοδοχείου «Σοφιτέλ» στη Νέα Υόρκη.
«Τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά απ’ ό,τι αντιλαμβάνομαι από την έρευνα, (ο Στρος-Καν) θα απαλλαγεί. Με έχει εντυπωσιάσει πολύ. Παρά τις περιστάσεις, κρατάει γερά», ανέφερε ο κ.
Μπράφμαν.
«Δεν είναι ευτυχής που κατηγορείται για πράξεις που δεν διέπραξε», πρόσθεσε ο συνήγορός του, ο οποίος ήρθε στο Ισραήλ για να συμμετάσχει σε ένα οικογενειακό γεγονός.
Ο Μπράφμαν, 62 ετών, θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους δικηγόρους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ήταν δικηγόρος πολλών διάσημων αμερικανών, μεταξύ των οποίων και ο Μάικλ Τζάκσον.
Το βρτάδυ της Παρασκευής ο Ντομινίκ Στρος Καν αποφυλακίστηκε και μεταφέρθηκε σε ένα νέο, προσωρινό τόπο διαμονής στο Μπρόντγουεϊ της Νέας Υόρκης. Φρουρείται διαρκώς από έναν ένοπλο αστυνομικό και φέρει ηλεκτρονικό βραχιόλι στον αστράγαλό του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα