Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Ολονύχτιες επιχειρήσεις στη Δυτική Αττική - 15 νεκροί και 1 αγνοούμενος

George Vitsaras / SOOC
Δεκαπέντε νεκροί, 23 τραυματίες και ένας αγνοούμενος είναι απολογισμός των φονικών πλημμύρων που έπληξαν χθες την Δυτική Αττική.
Δεκαπέντε νεκροί, 23 τραυματίες και ένας αγνοούμενος είναι απολογισμός των φονικών πλημμύρων που έπληξαν χθες την Δυτική Αττική.
Δυνάμεις τις πυροσβεστικής και μηχανήματα των δήμων επιχειρούσαν όλο το βράδυ και συνεχίζουν έως και αυτή τη στιγμή την απάντληση των υδάτων και τις προσπάθειες για διάνοιξη των κλειστών δρόμων σε Νέα Πέραμο, Μαγούλα και Μάνδρα Αττικής που έχουν κηρυχτεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Μία 85χρονη γυναίκα είναι διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Θριάσιου νοσοκομείου ενώ ένας κυνηγός αγνοείται. Ο άνδρας είχε πάει για κυνήγι με τον αδερφό του, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από χείμαρρο στην περιοχή Γεφυράκι.

Οι αρχές εκφράζουν τώρα φόβους πως και ο αγνοούμενος είχε παρόμοια τύχη με τον αδελφό του.
Αρκετές περιοχές παρέμειναν όλη τη νύχτα χωρίς ρεύμα και νερό λόγω των καταστροφών που υπέστησαν τα δίκτυα.
Η πυροσβεστική υπηρεσία έλαβε συνολικά περισσότερες από 600 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια κατοικιών και καταστημάτων και απεγκλωβισμούς 86 ατόμων από σπίτια και αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας Αττικής.
Η ΕΜΥ εξέδωσε χθες έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με το οποίο προειδοποιεί πως τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας έως και το Σάββατο.
Πηγή:skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα