Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

«Τσ..όλι», σίχαμα, θηλαστικό της μπόχας, ξεπλυμένο φασιστάκι να πας να γά ….» - Επίθεση Καρανίκα σε γνωστή επιχειρηματία



Σε ποια επιχειρηματία επιτέθηκε ο Καρανίκας;...

Επειδή έγραψε σχόλιο στον λογαριασμό του ασκώντας κριτική για την κυβερνητική πολιτική με αφορμή την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα για την διανομή του μερίσματος στους ασθενέστερους

Σε συνομιλία που είχε με γυναίκα επιχειρηματία η οποία δραστηριοποιείται στη Μύκονο ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας άφησε στο συρτάρι τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και επιτέθηκε εναντίον της με χυδαίες εκφράσεις προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια της.

Την αποκάλεσε «τσ.....όλι», «σίχαμα», «θηλαστικό της μπόχας» και «ξεπλυμένο φασιστάκι» λέγοντας της «να πάει να γά ….» και όλα αυτά επειδή η επιχειρηματίας τόλμησε να γράψει σχόλιο στον λογαριασμό του Νίκου Καρανίκα ασκώντας κριτική για την κυβερνητική πολιτική με αφορμή την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα για την διανομή του μερίσματος στους ασθενέστερους.

Η επιχειρηματίας Κική Μαχαιρίδου που κατάγεται από την Θεσσαλονίκη, όπως άλλωστε και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, είναι ιδιοκτήτρια εδώ και χρόνια ενός εκ των μεγαλύτερων vip travel agency στη Μύκονο, με πελάτες της μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του διεθνούς τζετ σετ.Όπως λέει η επιχειρηματίας, θέλησε να σχολιάσει μια ανάρτηση του κ. Καρανίκα, συγκεκριμένα, δημοσίευμα της εφημερίδας Αυγή που αναφερόταν στην διανομή του κοινωνικού μερίσματος.

«Είδα το σχόλιο του που έγραφε ότι «προχωράνε» και του είπα ότι θα έπρεπε να ντρέπονται που μιλάνε για μερίσματα την ώρα που από μια βροχή η Ελλάδα θρηνεί θύματα» εξηγεί η επιχειρηματίας.

Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού είχε ανεβάσει την παραπάνω ανάρτηση την περασμένη Τετάρτη και ώρα 10.32, σχεδόν τέσσερις ώρες μετά την τραγωδία στη Μάνδρα με τον φονικό χείμαρρο να παίρνει ζωές και να καταστρέφει περιουσίες.

Οι δυο τους είχαν μια έντονη συνομιλία, με τον σύμβουλο του πρωθυπουργό να την απειλεί ότι ….θα την μπλοκάρει γιατί, «οι σιχαμένες της ιστορίας και τα θηλαστικά της μπόχας σου δεν θέλω να με απασχολούν».

Σε άλλο απόσπασμα της συνομιλίας τους, την αποκαλεί «βρωμιάρα ξεβαμμένη» και «ξέρασμα σιχαμένο της ιστορίας» με την επιχειρηματία να απαντά στις ύβρεις Καρανίκα αποκαλώντας τον «αμόρφωτο» και «χολέρα της κοινωνίας».

Έπειτα απ’ όλα αυτά η επιχειρηματίας σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο να καταθέσει μήνυση κατά του συμβούλου του πρωθυπουργού για εξύβριση και προσβολή της αξιοπρέπειας της.











Η επιχειρηματίας Κική Μαχαιρίδου
πηγη:tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα