Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Μεσσηνία: 5 χρόνια σε τσιγγάνο γιατί λήστεψε και τον... θείο του

Ποινή κάθειρξης 5 χρόνων επέβαλε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων σε υπότροπο Ελληνα τσιγγάνο γιατί λήστεψε την 1η του περασμένου Αυγούστου τον 80χρονο θείο του.
Μεσσηνία: 5 χρόνια σε τσιγγάνο γιατί λήστεψε και τον... θείο του Ο 36χρονος κατηγορούμενος του επιτέθηκε με γροθιές για να του πάρει 320 ευρώ, μέσα σε ένα μαγαζί στον Αγ. Κωνσταντίνο Αρφαρών. 
Ο παθών είχε καταγγείλει στην Αστυνομία ότι ο ανιψιός του άρχισε να τον χτυπάει με γροθιές και τον πέταξε κάτω για να του πάρει από την τσέπη τα λεφτά. Οταν τα κατάφερε, έφυγε τρέχοντας, αφήνοντας τον ηλικιωμένο πεσμένο στο έδαφος και αβοήθητο κι εκείνος ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι άνδρες της Ασφάλειας και της ΔΙΑΣ δεν άργησαν να βρουν και να συλλάβουν τον 36χρονο, που πάνω του είχε 115 ευρώ. Ο ίδιος ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι φαίνονταν από την τσέπη του παντελονιού, όπως ο θείος του καθόταν στην καρέκλα και αυτός τα άρπαξε και έφυγε χωρίς να τον... ακουμπήσει, γιατί το μόνο που ήθελε ήταν λεφτά για να πάρει τη δόση του. Πάντως και ο θείος του χθες στο δικαστήριο κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος ούτε που... τον ακούμπησε, αλλά δεν έγινε πιστευτός από την πρόεδρο. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εισαγγελέας πρότεινε την καταδίκη του κατηγορούμενου σε 10 χρόνια κάθειρξη ως καθ’ έξιν υποτρόπου (και όχι απλώς υποτρόπου όπως καταδικάστηκε), καθώς τον ακολουθεί ένας… τεράστιος φάκελος στην Αστυνομία και τα δικαστήρια, κυρίως για κλοπές και διαρρήξεις. Αλλωστε, ο συγκεκριμένος έχει δικαστεί και καταδικαστεί πάμπολλες φορές από το Κακουργιοδικείο Καλαμάτας και με το που βγαίνει από τις φυλακές αρχίζει και πάλι τα ίδια.
Ν.Κ. Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα