Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Εκθετήριο λαογραφικής ιστορίας στη Χώρα


Τη μετασκευή διατηρητέου κτηρίου στη Χώρα σε εκθετήριο λαογραφικής ιστορίας δημοπρατεί ο Δήμος Πύλου - Νέστορος, όπως γνωστοποιεί με σχετική ανακοίνωσή του.
Συγκεκριμένα, ο δήμος επιδιώκει να μετασκευάσει το κτήριο Μπάρκα σε εκθετήριο σχετικά με τη λαογραφία, την αγροτική και την πολιτιστική κληρονομιά, στο πλαίσιο του εν λόγω έργου, το οποίο έχει προϋπολογισμό 267.000 ευρώ με ΦΠΑ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Ηδη ο σχετικός διαγωνισμός έχει αναρτηθεί στο ΚΗΜΔΗΣ (www.promitheus.gov.gr), όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα συμβατικά τεύχη του, καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Πύλου - Νέστορος (www.pylos-nestor.gr), ενώ επιπλέον πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 27233 60234 και 27233 60249 (κ. Βέργος, κα Βοντίτσου), καθώς και μέσω e-mail (techdept@pylos.gr και aggelikivon@gmail.com).
Η προθεσμία υποβολής των προσφορών λήγει τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, στις 4 το απόγευμα, ενώ η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την επόμενη ημέρα, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα