Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Φοιτήτρια στην Καλαμάτα η 19χρονη που συνελήφθη με κοκαΐνη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ

Στιγμές απόλυτης απόγνωσης ζει η οικογένεια του 19χρονου μοντέλου από την Ελλάδα που έχουν συλλάβει στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ της Κίνας καθώς μετέφερε 2,6 κιλά κοκαΐνης αξίας περίπου 307.000 δολαρίων και αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει ακόμα και το ενδεχόμενο της ποινής των ισοβίων.
Ο πατέρας της νεαρής τονίζει «είμαστε στο απόλυτο σκοτάδι. Ακόμα δεν έχω μιλήσει με το παιδί μου. Μάθαμε την είδηση από το Διαδίκτυο. Σήμερα το μεσημέρι κάναμε κάποιες επαφές με το προξενείο και περιμένουμε απαντήσεις» αναφέρει στο protothema.gr.

Ο πατέρας της κοπέλας που είναι αστυνομικός στο επάγγελμα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως ενώ ο ίδιος είναι υπερασπιστής του νόμου, το παιδί του έγινε παραβάτης.
«Τους τελευταίους δύο μήνες, κινούνταν μεταξύ Αθήνας και Καλαμάτας καθώς έψαχνε το κατάλληλο ιδιωτικό ΙΕΚ για να γραφτεί» τονίζει ενώ αναφορικά με το μοιραίο ταξίδι λέει: «Πραγματικά δεν γνωρίζαμε τίποτα! Έκανα σε πρώτη φάση κάποιες επαφές μέσω αστυνομίας, όμως δεν έχω καταφέρει ακόμα να μιλήσω με το παιδί μου».

Κόρη αστυνομικού από τη Μυτιλήνη
Κόρη αστυνομικού από τη Μυτιλήνη είναι το 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης αξίας περίπου 307.000 δολαρίων και αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει ακόμα και το ενδεχόμενο της ποινής των ισοβίων.
Οπως μεταδίδει το site lesvosnews, στη Λέσβο όλοι μιλούν για ένα πολύ ήσυχο κορίτσι, κόρη ενός από τους πιο συνεπείς και έντιμους αστυνομικούς της Λέσβου. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της 19χρονης έχει υποστεί σοκ. Ο ίδιος εκτιμά ότι το παιδί του έχει πέσει θύμα μαφιόζων εμπόρων ναρκωτικών, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν το όνειρό της να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ.
Μάλιστα εκτιμάται ότι το πιθανότερο σενάριο είναι η κοπέλα να μην γνώριζε καν τι κουβαλούσε επάνω της. Αλλες πηγές αναφέρουν ότι ο σύντροφος της 19χρονης είχε την ιδέα για το ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ και της το είχε παρουσιάσει σαν δώρο.
Στο μεταξύ, την επιθυμία της να μην γνωστοποιηθεί στην οικογένειά της η σύλληψή της εξέφρασε η 19χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ για κατοχή 2,6 κιλών κοκαΐνης αξίας περίπου 300.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με τα shanghaiist.com και South China Morning Post, η 19χρονη Ελληνίδα είναι η τέταρτη γυναίκα επισκέπτης που συνελήφθη την τελευταία εβδομάδα στο αεροδρόμιο, προσπαθώντας να περάσει παράνομα κοκαΐνη, όπως ανακοίνωσε το τελωνείο του Χονγκ Κονγκ.
Σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα South China Morning Post, η νεαρή φέρεται να μετέφερε στις αποσκευές της κοκαΐνη βάρους 2,6 κιλών. Το περιστατικό έγινε την περασμένη Δευτέρα όταν η κοπέλα έφτασε στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ από την Αιθιοπία. Εκεί σε ένα τυχαίο έλεγχο από τις Αρχές, διαπιστώθηκε πώς στις αποσκευές της μετέφερε σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη τα ναρκωτικά.
Οι υπόλοιπες τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν είναι μια 19χρονη που έφτασε από την Αιθιοπία, μια 52χρονη που έφτασε από το Περού μέσω Ολλανδίας και μια 24χρονη που έφτασε από την Τανζανία μέσω Αιθιοπίας.
Η Ελληνίδα αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια του West Kowloon στο Χονγκ Κονγκ και αντιμετωπίζει βαρύ κατηγορητήριο για διακίνηση ναρκωτικών. Οι Αρχές δεν έχουν δώσει ακόμη στη δημοσιότητα το όνομά της, ενώ την οδήγησαν στο τμήμα, φορώντας της κουκούλα, ώστε να μην αποκαλυφθεί το πρόσωπό της.
eleftherostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα