Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΤΟ 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 1Ο ΚΑΙ 5Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΝΔΡΑΣ

                                                                                                      ΦΙΛΙΑΤΡΑ 27/11/2017
ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦ.  Δ/ΝΣΗ  ΠΡΩΤ.  & ΔΕΥΤ.  ΕΚΠ/ΣΗΣ  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Δ/ΝΣΗ  ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
1ο    1/Θ  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ  2  -  ΦΙΛΙΑΤΡΑ  243 00

ΠΛΗΡ.  :  ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΤΗΛ  :  27610-62703        6972297936
FAX  :  27610-32482


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: ΤΟ 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 1Ο ΚΑΙ 5Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΝΔΡΑΣ
Οι εκπαιδευτικοί του 1ου ΝΗΠΙΑΓΩΕΙΟΥ ΦΙΙΛΙΑΤΡΩΝ θέλοντας να βοηθήσουμε τους πληγέντες της Μάνδρας πήραμε την πρωτοβουλία να έρθουμε σε επαφή με τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μάνδρας κ. Παπακωνσταντή Μελέτη, και του ζητήσαμε να μας πληροφορήσει αν νηπιαγωγεία του Δήμου έχουν πληγεί από την πλημμύρα. Ο κ. Παπακωνσταντής μας υπέδειξε το 1ο και το 5ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΝΔΡΑΣ. Μετά την επικοινωνία με τις νηπιαγωγούς πληροφορηθήκαμε ότι το 5ο  Νηπιαγωγείο έχει υποστεί ζημιές ενώ το 1ο έχει καταστραφεί εντελώς. Και στα δύο νηπιαγωγεία υπάρχει μεγάλη ανάγκη υλικών. Μετά από συνενόηση με το Διευθυντή Εκπαίδευσης Ν. Μεσσηνίας κ. Δημήτρη Οικονομόπουλο παίρνουμε την πρωτοβουλία να απευθυνθούμε στα σχολεία, στους συναδέλφους, στους γονείς και σε όσους το επιθυμούν προκειμένου να προσφέρουν αν θέλουν κάποια από τα παρακάτω υλικά:
Χαρτί Α4, μπλοκ με χαρτί κάνσον, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, ψαλιδάκια, πλαστελίνες, κόλλες, παιδαγωγικό υλικό (παλζ και παιδαγωγικά παιχνίδια), παιδικά βιβλία και παιχνίδια. Το παιδαγωγικό υλικό, τα βιβλία και τα παιχνίδια μπορεί να είναι καινούργια ή να έχουν χρησιμοποιηθεί αλλά να είναι σε καλή κατάσταση.
Το υλικό θα συγκεντρωθεί στο 1ο Νηπιαγωγείο Φιλιατρών από τις 28/11/2017 μέχρι και την Παρασκευή 8/12/2017. Μετά θα αποσταλεί στα δύο Νηπιαγωγεία.
Γνωρίζουμε καλά ότι αν δεν υπάρχει υλικό σε ένα νηπιαγωγείο είναι δύσκολο να δουλέψουν οι εκπαιδευτικοί όσο καλή διάθεση κι αν έχουν κι ακόμα πιο δύσκολο οι μαθητές να εμπλακούν στην εκπαιδευτική διαδικασία. Έχουμε το προνόμιο να ζούμε σε έναν τόπο που η φύση έχει δώσει απλόχερα τα αγαθά της. Τα σχολεία μας είναι προνομιούχα σε υλικό και υποδομές. Ας βοηθήσουμε στο ελάχιστο που μπορούμε συναδέλφους στο έργο τους και μαθητές στην εκπαίδευσή τους.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο σχολείο μας στο τηλέφωνο 2761062703 ή στο 6972297936 και 6936528563.
Κάθε προσφορά είναι πράξη ανθρωπιάς και είναι πολύτιμη!!!
ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΒΙΒΗ
ΑΓΓΟΥΡΟΔΗΜΟΥ ΣΟΦΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα