Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Μόνο ερωτηματικά και απορίες γεννά η αδράνεια του Δήμου Τριφυλίας στην απορρόφηση κονδυλίων.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης ΤριφυλίαςΜε πρόσφατη απόφαση του Υπουργού Παν. Σκουρλέτη, που δημοσιεύθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2017 και αφορά σε ενισχύσεις ύψους 2 εκατομμύριων ευρώ σε δήμους για έργα υποδομών, ενεκρίθη και εντάχθηκε η χρηματοδότηση του ποσού των 160,000 ευρώ στο Σύνδεσμο Ύδρευσης «Καπετάν Τέλος Άγρας» μετά από ενέργειες του απελθόντα Προέδρου κ. Αναστάσιου Αδρακτά.
Έχοντας υπόψη το γεγονός αυτό και μόνον, ο έχοντας βιώσει το πολύπαθο περασμένο καλοκαίρι στην Τριφυλία (με συνεχείς βλάβες και πολύωρες διακοπές στην υδροδότηση) είτε ως μόνιμος κάτοικος είτε ως επισκέπτης, αναμφισβήτητα διακατέχεται από έντονο προβληματισμό.
Η Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Κίνηση Τριφυλίας (Ρ.Α.ΚΙ) μη μένοντας αδιάφορη στο πιο πάνω γεγονός , για ακόμη μια φορά εκφράζει τη βαθιά της ανησυχία για την αδράνεια και ακινησία που διέπει την Δημοτική Αρχή καθώς και τη Δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης στην αντιμετώπιση των τεράστιων και χρόνιων προβλημάτων του Δήμου μας.
Απευθυνόμενες στο κ. Δήμαρχο ρωτάμε «για ποιο λόγο δεν αναζητά χρηματοδότηση για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών σε υποδομές, όπως πράττουν όμοροι Δήμοι;»
Απευθυνόμενες στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ ζητάμε να μας απαντήσει στο ερώτημα «Τι είναι εκείνο που τελικά εμποδίζει την δημοτική επιχείρηση να υποβάλει έστω και μια αίτηση για οικονομική ενίσχυση ;»

Η δημοτική ομάδα της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης Τριφυλίας (Ρ.Α.ΚΙ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα