Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Φιλιατρά: Έλειπαν για ράβδο και τους «ρήμαξαν»



Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Κυριακή το πρωί, ιδιοκτήτη οικίας στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου Φιλιατρών, όταν επέστρεψε γύρω στις 11 από το κτήμα του.
Οι εικόνες που αντίκρισε μετά την διάρρηξη ήταν σοκαριστικές, όπου οι δράστες δεν είχαν αφήσει τίποτα όρθιο, με τα δωμάτια να θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο. Γραφεία, ντουλάπες, συρτάρια, τσάντες, σακ βουαγιάζ, όλα ήταν ανακατεμένα, ενώ οι κακοποιοί είχαν ψάξει παντού για τη λεία τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του filiatranet, οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την δίωρη απουσία του, αλλά και της υπόλοιπης οικογένειας, που πήγε να ραβδίσει τις ελιές. Εισήλθαν στον χώρο παραβιάζοντας την πίσω πόρτα του 1ου ορόφου που οδηγεί στην κουζίνα, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους γείτονες.
Αφού ανακάτωσαν όλο το σπίτι, αφαίρεσαν περίπου 1.000 ευρώ σε μετρητά και λίγα κοσμήματα.Έρευνες για το συμβάν διεξάγονται από το Α.Τ. Τριφυλίας.
Πάντως η κοινωνία των Φιλιατρών επιμένει, ότι το κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος, δεν έλυσε τα προβλήματα της παραβατικότητας στην περιοχή, όσο και αν κάποιοι θέλουν να μας πείσουν για το αντίθετο.
filiatranet.gr
πηγή: Το Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα