Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Aπέχουν από πλειστηριασμούς οι συμβολαιογράφοι της Μεσσηνίας


Συνεχίζουν να απέχουν από πλειστηριασμούς οι συμβολαιογράφοι της Μεσσηνίας, μέχρι τουλάχιστον να επανεξετάσουν τη στάση τους σε έκτακτη συνέλευση που θα γίνει στην Τρίπολη μετά τις 4 Δεκεμβρίου. 
Γράφτηκε από την Νικολέττα ΚολυβάρηΤην αποχή από κάθε είδους πλειστηριασμό (συμβατικό και ηλεκτρονικούς -οι τελευταίοι ξεκίνησαν χθες στην Αθήνα) των συμβολαιογράφων επαναβεβαίωσε χθες στην “Ε” ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Ναυπλίου-Καλαμάτας Παναγιώτης Δουμουλάκης.
Θυμίζουμε ότι οι συμβολαιογράφοι των Εφετείων Ναυπλίου-Καλαμάτας απέχουν μέχρι τις 31 Ιανουαρίου του 2018 από οποιαδήποτε προκαταρκτική ενέργεια συμμετοχής στους ηλεκτρονικούς κυρίως πλειστηριασμούς. Συγκεκριμένα έχουν αποφασίσει να μην πάρουν κωδικό, να μην πιστοποιηθούν και να μην υπογράψουν τη σύμβαση με την πάροχο εταιρεία για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Χθες Τετάρτη (η Τετάρτη είναι ημέρα πλειστηριασμών), στο Ειρηνοδικείο Καλαμάτας δεν έγινε κανένας πλειστηριασμός και ούτε υπήρξε κάποια συγκέντρωση ή επεισόδια.
Ν.Κ.πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα