Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Νέο σοκαριστικό περιστατικό: Βασάνιζαν και βίαζαν επί 3 μέρες 19χρονη


Τρεις ημέρες απόλυτου εφιάλτη, με συνεχείς βιασμούς υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, βίωσε στα χέρια δυο ατόμων, ηλικίας 20 και 21 ετών, μια 19χρονη σε διαμέρισμα στα Πατήσια.
Ένας εκ των δραστών γνώρισε την κοπέλα μέσω εφαρμογής και την κάλεσε στο διαμέρισμα του. Αφού η 19χρονη έφτασε στο σπίτι, εμφανίστηκε και ο δεύτερος άνδρας όπου την κρατούσαν για 3 ημέρες και την βίαζαν ενώ την είχαν υπό την επήρεια ουσιών για να μειώνονται οι αντιστάσεις της.
Το πρωί του Σαββάτου, οι δράστες, την εγκατέλειψαν στον Πειραιά και επιβιβάστηκαν σε πλοίο με προορισμό τη Μύκονο.
Η κοπέλα αφού ανέκτησε δυνάμεις μετέβη στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Αθηνών όπου και τους κατήγγειλε.
Κατόπιν των ανωτέρω και την έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, ταυτοποιήθηκαν και εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και σε συνεργασία με την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου και το Λιμεναρχείο Μυκόνου, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στη Μύκονο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
«Συνελήφθησαν, σήμερα (χθες)το μεσημέρι στη Μύκονο, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 21 και 20 ετών, κατηγορούμενοι για βιασμό και παράνομη κατακράτηση.
Πρωινές ώρες της σήμερον (26-6-2021), 19χρονη αλλοδαπή κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών την παράνομη κατακράτηση της επί τριήμερο σε οικία στην Αθήνα και το βιασμό της από τους ανωτέρω, οι οποίοι την απελευθέρωσαν σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.
Κατόπιν των ανωτέρω και την έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, ταυτοποιήθηκαν και εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και σε συνεργασία με την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου και το Λιμεναρχείο Μυκόνου, συνελήφθησαν σήμερα το μεσημέρι στη Μύκονο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα