Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Εύβοια: Χειροπέδες σε γνωστό "παρατράγουδο" της Αννίτας Πάνια για καλλιέργεια κάνναβης [Βίντεο]


"Παρατράγουδο" της Αννίτας Πάνια συνελήφθη για χασισοφυτεία στην Εύβοια
Από τα "Παρατράγουδα" της Αννίτας Πάνια βρέθηκε με χειροπέδες για καλλιέργεια κάνναβης στην Εύβοια ο Χρήστος Ευαγγελινός, ο οποίος συνελήφθη σε μια αγροτική έκταση σε περιοχή της Ιστιαίας, όταν πήγε να ποτίσει τα δενδρύλλια που είχε φυτέψει σε ειδικά εκχερσωμένο χώρο, κρυμμένα μέσα σε πυκνή θαμνώδη βλάστηση!
Όμως, εκεί τον περίμεναν οι άνδρες της ΟΠΚΕ Ιστιαίας, οι οποίοι είχαν εντοπίσει την καλλιέργεια και είχαν κρυφτεί περιμένοντας να εμφανιστεί ο καλλιεργητής. Υστερα από έρευνα οι αστυνομικοί ξήλωσαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,50 έως 1,10 μ., ενώ κατάσχεσαν και γεωργικά εργαλεία, πλαστικά δοχεία για πότισμα και διάφορα άλλα σύνεργα. Ο 50χρονος συνελήφθη και πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών.
Ο Χρήστος Ευαγγελινός, με τα σγουρά μαύρα μαλλιά και το μαύρο μουστάκι, είχε εμφανιστεί παλιότερα σε εκπομπές της Αννίτας Πάνια, μεταξύ των οποίων τη "Je t’ aime", και μάλιστα η παραγωγή τού είχε γράψει και τραγούδια. Το πιο γνωστό ήταν το "Πέντε λεπτά παράταση ζητάω". Το ιδιαίτερο παρουσιαστικό του 50χρονου ήταν αρκετό για να τον κάνει ένα από τα πιο δημοφιλή "παρατράγουδα".
Ζευγάρι με "βράχο" ηρωίνης
Τις ίδιες ώρες που βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση της ΟΠΚΕ, συνελήφθησαν ακόμα δύο άτομα για κατοχή ναρκωτικών και συγκεκριμένα ένας άνδρας και μία γυναίκα. Το ζευγάρι εντοπίστηκε στο ΚΤΕΛ της περιοχής, όπου είχε πάει για να παραλάβει ένα δέμα που περιείχε ποσότητα ηρωίνης σε μορφή "βράχου" βάρους 3,5 γραμμαρίων, μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα χάπι φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά του οποίου απαιτείται ιατρική συνταγή. Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα