Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Έρχονται ριζικές αλλαγές στην αναζήτηση της Google


Τον Μάιο η Google είχε αποκαλύψει ότι εργάζεται πάνω σε μια νέα τεχνολογία που ονομάζεται Multitask Unified Model (MUM) με την οποία θα προσπαθήσει να δίνει στον χρήστη καλύτερα αποτελέσματα σε σύνθετα αιτήματα αναζήτησης στο Google Search.

Τώρα, η Google επιστρέφει με μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη του MUM, η οποία πρακτικά θα ενημερώνει τον χρήστη για την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων αναζήτησης.
Η Google σημειώνει πως αν και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να "σερβίρει" ακριβή αποτελέσματα αναζήτησης, σε περιπτώσεις έκτακτης ειδησεογραφίας ή κάλυψης εκδηλώσεων-γεγονότων που βρίσκονται σε εξέλιξη ενδέχεται να είναι δύσκολο να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες των χρηστών. Γι’ αυτόν τον λόγο, σύντομα θα εμφανίζεται μια ειδοποίηση στον χρήστη που θα αναφέρει ότι "αυτά τα αποτελέσματα αλλάζουν ταχύτατα διότι το θέμα είναι νέο και καμιά φορά χρειάζεται χρόνος για να εμφανίσουμε αποτελέσματα από αξιόπιστες πηγές”.
Σημειώνεται ότι προς το παρόν οι ειδοποιήσεις θα είναι διαθέσιμες μόνο στα αγγλικά για τους χρήστες της Google στις ΗΠΑ, όμως μέσα στις επόμενες εβδομάδες η δυνατότητα αυτή θα επεκταθεί σε ολόκληρο τον κόσμο και σε περισσότερες γλώσσες.
Πηγή πληροφοριών: techgear.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα