Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Τουρισμός για όλους: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις – Εντός εβδομάδος οι πίνακες των δικαιούχων του Κοινωνικού Τουρισμού


Ανοίγει μέσα στην εβδομάδα η πλατφόρμα για τις αιτήσεις για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» του υπουργείου Τουρισμού, με 100.000 επιταγές.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στο www.tourism4all.gov.gr, ενώ όσοι έλαβαν πέρυσι voucher θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν μέχρι τις 31/12/2021.
Η επιλογή των δικαιούχων θα γίνει με κλήρωση, ενώ μοναδικό κριτήριο είναι το εισόδημα των δικαιούχων.
Συγκεκριμένα, οι άγαμοι θα πρέπει να έχουν εισόδημα έως 16.000 ευρώ, οι έγγαμοι χωρίς παιδιά έως 28.000 ευρώ, ενώ ισχύει προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά ανήλικο τέκνο.
Η επιδότηση αφορά σε 2 ή 3 διανυκτερεύσεις, και μπορεί να φτάσει και το 100%, με ανώτερο όριο τα 40 ευρώ ανά ημέρα, το άτομο.
Ακόμα, αφορά σε 4 διανυκτερεύσεις, με επιδότηση 80% και ανώτερο όριο τα 30 ευρώ την ημέρα το άτομο, ενώ επιδότηση 100% μπορούν να λάβουν τα ΑμεΑ με ανώτερο όριο τα 30 ευρώ την ημέρα, ανά άτομο.
Πότε θα αναρτηθούν οι πίνακες των δικαιούχων του Κοινωνικού Τουρισμού
Όπως αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, εντός της εβδομάδας αναμένεται να αναρτηθούν οι πίνακες των δικαιούχων του Κοινωνικού Τουρισμού, σε ό,τι αφορά στις φετινές αιτήσεις, για διακοπές από 01/07/21 και για ένα χρόνο.
Οι περσινοί δικαιούχοι μπορούν να πάνε διακοπές μέχρι τέλος Ιουλίου με τα περσινά τους voucher.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα