Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Εκρήξεις και οχήματα παρανάλωμα του πυρός έπειτα από τροχαίο στην παραλιακή


Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε στο Καβούρι, στην παραλιακή λεωφόρο με κατεύθυνση προς Βουλιαγμένη στη συμβολή με την οδό Βορέου τα ξημερώματα λίγο μετά τις 5, ευτυχώς χωρίς να σημειωθούν τραυματισμοί, όταν ένα απορριμματοφόρο του δήμου συγκρούστηκε με ταξί. Το γεγονός ότι και τα δύο οχήματα λειτουργούσαν με αέριο είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθούν απανωτές εκρήξεις και να τυλιχθούν στις φλόγες. Η φωτιά εξαπλώθηκε σε παρακείμενο όχημα καταστρέφοντας το ολοσχερώς, ενώ άλλο ένα υπέστη σημαντικές ζημιές.
Όλα συνέβησαν την ώρα που το απορριμματοφόρο επιχείρησε να στρίψει δεξιά και το ταξί καρφώθηκε πάνω του. Μιλώντας στην ΕΡΤ και τον ρεπόρτερ Κ. Παπαδόπουλο ένας εκ των εργατών του δήμου που βρισκόταν εκείνη την ώρα ακριβώς πίσω από το όχημα για την αποκομιδή σκουπιδιών, είπε πως πρόλαβε να πηδήξει και να απομακρυνθεί την τελευταία στιγμή.
Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας καθώς στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για να κατασβεστεί η φωτιά, με ρίψεις αφρού και νερού, ενώ λίγο πριν τις 10:00 παραδόθηκε στην κυκλοφορία το ένα ρεύμα της λεωφόρου.   
Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που τράβηξε περίοικος και εξασφάλισε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ Κώστας Παπαδόπουλος. ert.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα