Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Αποκάλυψη για νέο ημερολόγιο της Καρολάιν: Με κωδικές ονομασίες αναφερόταν στον δολοφόνο της, τον περιέγραφε ως εξαιρετικά επικίνδυνο


Η Daily Mail, επικαλούμενη αποκλειστικές αστυνομικές πηγές, αποκαλύπτει τις κωδικές ονομασίες που χρησιμοποιούσε η 20χρονη Καρολάιν από τα Γλυκά Νερά, για να περιγράψει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ενώ τον χαρακτήριζε επικίνδυνο.

Επικαλούμενη ένα άγνωστο έως τώρα ημερολόγιο της νεκρής Καρολάιν, το οποίο, σύμφωνα με τους Βρετανούς ρεπόρτερ, βρέθηκε «θαμμένο» κάτω από στοίβες με κουτιά παπουτσιών στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, η βρετανική εφημερίδα περιγράφει, σκηνές ενός γάμου, που φαινόταν από καιρό ότι δεν πήγαινε καλά, καθώς οι σχέσεις της 20χρονης με τον 32χρονο πιλότο φαίνεται πώς βρίσκονταν σε οριακό σημείο.
«Το μοναδικό πρόσωπο, από το οποίο θα μπορούσε να κρύβει το ημερολόγιο, ήταν ο άντρας της» αναφέρει αστυνομική πηγή, την οποία επικαλείται η βρετανική εφημερίδα στο δημοσίευμα στην επίσημη ιστοσελίδα της.
Όπως αναφέρουν πολλές από τις λέξεις που χρησιμοποιεί στο κρυφό της ημερολόγιο η Καρολάιν, έχουν γραφτεί με διαφορετικού χρώματος στιλό και περιέχουν «κωδικοποιημένες» ονομασίες, προκειμένου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να μην μπορέσει να... αποκρυπτογραφήσει όλο το περιεχόμενο, σε περίπτωση που το ημερολόγιο έπεφτε στα χέρια του.
Σύμφωνα πάντα με την αστυνομική πηγή που επικαλείται η «Daily Mail», η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τα γράμματα «DG» (Dangerous Guy»), για να περιγράψει ως «εξαιρετικά επικίνδυνο τύπο» τον ίδιο της τον σύζυγο. Έβαζε μάλιστα δίπλα στα δύο αυτά γράμματα, το ελληνικό «Γ», το οποίο οι Βρετανοί ερμηνεύουν ως «F****** Dangerous Guy». Οι ίδιες πηγές εντοπίζουν επίσης στο ημερολόγιο τη συχνή χρήση του γράμματος «Μ», εκτιμώντας ότι αποτελεί συντομογραφία του «μαλ...»: Ο «Mal... Antras Mou ('My W***** Husband')» εμφανίζεται να περιγράφει τον Αναγνωστόπουλο η 20χρονη κοπέλα.
Ακόμη, σύμφωνα πάντα με το βρετανικό ρεπορτάζ, η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τη συντομογραφία «PP», για να χαρακτηρίσει ως «παλιοπ...» τον άντρα με τον οποίο απέκτησε τη μικρή Λυδία...
Επισημαίνεται πάντως πως σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις των ελληνικών αρχών δεν υπάρχει υπόνοια ή πληροφορία για ένα δεύτερο ημερολόγιο της 20χρονης Καρολάιν, την οποία ο 33χρονος πιλότος έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια. σε ένα έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο. dikaiologitika 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα