Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

«Έφυγε» από τη ζωή η 50χρονη προϊσταμένη Τμήματος Λογιστηρίου του Δήμου Τριφυλίας


Σε θλίψη έχουν βυθιστεί υπάλληλοι και αιρετοί του Δήμου Τριφυλίας από τον πρόωρο και άδικο χαμό της 50χρονης προϊσταμένης του Τμήματος Λογιστηρίου του Δήμου, Δήμητρας Λαμπροπούλου.
Η εκλιπούσα, μητέρα ενός παιδιού που φέτος τελείωσε το Λύκειο κι έδωσε Πανελλαδικές Εξετάσεις, πάλεψε για τη ζωή με θάρρος και δύναμη.
Ευσυνείδητη υπάλληλος, δραστήριος και χαρούμενος άνθρωπος, στοργική μάνα, μαχήτρια ως την τελευταία στιγμή.
Ο δήμαρχος Τριφυλίας, Γεώργιος Λεβεντάκης και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της πρόωρα αποβιωσάσης δημοτικής υπαλλήλου, Δήμητρας Λαμπροπούλου.
Αντίο από τους συναδέλφους
Αγαπητή Δήμητρα,
Βαρύς ο πόνος και η θλίψη ανείπωτη.
Μας εγκαταλείπεις σε μια περίοδο που ήσουν απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε. Υπήρξες άνθρωπος διακριτικός, μεστή στα λόγια, ενεργή στις πράξεις με μετρήσιμο αποτέλεσμα. Υπήρξες προσωπικότητα που τη διέκρινε η ανιδιοτέλεια, η αξιοπρέπεια, το ασυμβίβαστο ,το μαχητικό πνεύμα και η παρρησία της γνώμης σου.
Αφήνεις ανεξίτηλο το αποτύπωμά σου στο Δήμο και στους συναδέλφους σου.
Υπηρέτησες με αρχές και αξίες, με ήθος και ευγένεια την αυτοδιοίκηση. Λειτούργησες με χαμηλούς τόνους με σκληρή προσωπική εργασία και κατάφερες να κερδίσεις την εμπιστοσύνη και εκτίμηση των συνεργατών σου. Έδωσες λύσεις στα δύσκολα και εκεί που φάνταζαν αδιέξοδα. Ανεκτίμητη και αφειδώλευτη η προσφορά σου. Ταυτόχρονα πάλεψες αγόγγυστα και το πρόβλημα της υγείας σου.
Μετρώντας την απώλειά σου θα καταστήσουμε με απόλυτο σεβασμό ως γνώμονα της δικής μας πορείας τις δικές σου παρακαταθήκες, οι οποίες αναδεικνύουν την αξία που έχει ο έντιμος αγώνας και η σπουδαιότητα να μάχεσαι στη ζωή με αξιοπρέπεια για τα ιδανικά σου.
Θερμά συλλυπητήρια στο καμάρι σου, το γιο σου, που δεν πρόλαβες να τον καμαρώσεις όπως ονειρευόσουν, στο σύζυγό σου, στους οικείους σου και στους συναδέλφους σου.
Θα μας λείπεις.
Καλό ταξίδι Δήμητρα
Αιωνία η μνήμη σου.
Οι συνάδελφοί σου στο Δήμο Τριφυλίας.

1 σχόλιο:

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα