Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Λ. Λαζάρου: «Δύσκολο ο εστιάτορας να είναι και ελεγκτής» (video)


Για προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εστιάτορες την εποχή του κορονοϊού μίλησε ο Λευτέρης Λαζάρου. Μιλώντας στην ΕΡΤ και στην εκπομπή “συνδέσεις” ο γνωστός σεφ τόνισε ότι είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστεί, ως εστιάτορας, αυτή την κρίση και ζητά από την Πολιτεία να είναι πιο ξεκάθαρα κάποια πράγματα.
“Θα ήθελα να είναι πιο ξεκάθαρα πράγματα, για να πεισθεί ο κόσμος να εμβολιασθεί”, είπε ο κ. Λαζάρου.
Σχολιάζοντας τους προβληματισμούς που έχουν προκύψει σε όλους όσοι ασχολούνται με τον κλάδο της εστίασης, ιδίως μετά την χαλάρωση των μέτρων για τον κορονοϊό, ο γνωστός σεφ τόνισε:
“Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να κρατήσουμε καθαρά τα μαγαζιά με μηχανήματα. Να μην μπούμε σε αυτή την σύγκρουση και την προστριβή με τους πελάτες. Φαντασθείτε 30 άτομα να έρχονται στο εστιατόριο, οι 10 να μην είναι εμβολιασμένοι και να συναντηθούν στην πόρτα του μαγαζιού και ν’ αρχίσει μια διένεξη. Δεν μπορούν να γίνουν αυτά, στην είσοδο ενός μαγαζιού. Και εντάξει, εάν αυτό γίνει στο εστιατόριο τι θα γίνει αλλού; Στα τρένα και λεωφορεία θα ζητάμε πιστοποιητικό εμβολιασμού για να επιβιβασθούν οι επιβάτες;”, αναρωτήθηκε ο κ. Λαζάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα