Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Μαγούλα Πύργου: Μοιραίο λάθος για 56χρονο - Κεραυνοβολήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα (photos & video)


Στην περιοχή Μαγούλα της δημοτικής ενότητας Ωλένης σπεύδουν πυροσβεστική, ΕΚΑΒ και αστυνομία καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει σοβαρό ατύχημα με φορτηγό που ακούμπησε σε καλώδια της ΔΕΔΔΗΕ με την ανυψωτική μπούμα.
Ένας άντρας, περίπου 56 ετών, βρίσκεται στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του, στην είσοδο του χωριού Μαγούλα.
Ήταν χειριστής φορτηγού με ανυψωτικό γερανό, ο οποίος κατά κίνηση που έκανε, ακούμπησε στα καλώδια της ΔΕΗ και προφανώς κεραυνοβολήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα.
Παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ και των γιατρών του νοσοκομείου Πύργου όπου διακομίσθηκε ο 56χρονος κατέληξε.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 56χρονος είχε φτάσει στο σημείο μαζί με δύο άλλα άτομα με φορτηγό που έφερε ανυψωτικό γερανό για να μεταφορτώσουν μηχανήματα από άλλο φορτηγό.
Δυστυχώς κανείς δεν πρόσεξε πως έκαναν όλη τη διαδικασία κάτω από τα καλώδια της μέσης τάσης του δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ. Έτσι μόλις σήκωσε με το χειριστήριο τη μπούμα αυτή ακούμπησε στα καλώδια και το ηλεκτρικό ρεύμα κεραυνοβόλησε τον άτυχο άνδρα.
Σωριάστηκε στο έδαφος και όλοι κατάλαβαν τι είχε συμβεί. Απομακρύνθηκαν άμεσα καθώς θα μπορούσε να υπάρξει κίνδυνος και για τους ίδιους.
Κλήθηκαν το ΕΚΑΒ, η Αστυνομία, η Πυροσβεστκή Υπηρεσία και κυρίως η ΔΕΗ που διέκοψε την ηλεκτροδότηση στο δίκτυο προκειμένου με ασφάλεια οι διασώστες του ΕΚΑΒ να προσεγγίσουν.
Στη συνέχεια με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πύργου, ενώ στη διαδρομή έγιναν προσπάθειες ανάνηψης.
Στο χώρο της τραγωδίας, οι δύο άνθρωποι που ήταν μαζί του σοκαρισμένοι δεν μπορούσαν να περιγράψουν καλά - καλά τι είχε συμβεί.
Δείτε video:



Δείτε φωτογραφίες:













ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα