Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Εξέλιξη που συγκλονίζει στην Κάλυμνο: Τον δολοφόνησαν με νοθευμένη ηρωίνη για να γλιτώσουν τη φυλακή


Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον θάνατο 26χρονου στην Κάλυμνο, που αρχικά είχε αποδοθεί σε χρήση ναρκωτικών. Φέρεται, όμως, να τον δολοφόνησαν κάποιοι με νοθευμένη ηρωίνη για να γλιτώσουν τη φυλακή.

Σε ανθρωποκτονία αποδίδεται, τελικά, ο θάνατος ενός 26χρονου, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του, στην Κάλυμνο, στις 2 Απριλίου και συνελήφθησαν τρία άτομα, κάτοικοι του νησιού, με την κατηγορία της δολοφονίας. Ο θάνατός του, αρχικά, είχε αποδοθεί σε χρήση ναρκωτικών, αλλά φέρεται να τον δολοφόνησαν με νοθευμένη ηρωίνη για να γλιτώσουν τη φυλακή.
Πιο αναλυτικά, το μυστήριο θανάτου του άνδρα λύθηκε την Τρίτη (29/06), με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της υπόθεσης, σύμφωνα και με το ένταλμα σύλληψης. Όπως έγινε γνωστό, τρεις Έλληνες, ηλικίας 23, 32 και 39 ετών συνελήφθησαν χθες το πρωί, κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 26χρονου και για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Σημειώστε ότι είχε προηγηθεί η έκδοση σχετικών ενταλμάτων, καθώς από τις έρευνες που πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Καλυμνίων, προέκυψαν στοιχεία που προσδιόρισαν τους τρεις κατηγορούμενους ως υπαίτιους του θανάτου του 26χρονου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 2 Απριλίου 2021 είχε δηλωθεί από στενό συγγενικό του πρόσωπο, ο αιφνίδιος θάνατος του 26χρονου από δηλητηρίαση, η οποία προήλθε από χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Στη συνέχεια και κατόπιν έρευνας και διασταύρωσης στοιχείων αποδείχθηκε ότι ο 26χρονος είχε συναντηθεί με τον έναν εκ των τριών συλληφθέντων, τον 39χρονο, ο οποίος και του χορήγησε τη μοιραία δόση. Πέραν του 39χρονου συνελήφθησαν επίσης ένας 32χρονος και ένας 23χρονος, οι οποίοι φέρονται ως ηθικοί αυτουργοί στην υπόθεση.
Όσον αφορά στο κίνητρο του εγκλήματος, πληροφορίες αναφέρουν πως οι τρεις κατηγορούμενοι φέρονται να δολοφόνησαν τον 26χρονο με νοθευμένη ηρωίνη, προκειμένου να μην καταθέσει στις αρχές εναντίον τους, ως μάρτυρας κατηγορίας για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών το 2019. Ο 26χρονος θα ήταν ουσιώδης μάρτυρας κατηγορίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα