Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Κυπαρισσία : Νεκρή η 82χρονη που είχε εξαφανιστεί

Image
Τραγικό αποτέλεσμα είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 82χρονης Χαρίκλειας Καλαμπόκη, η οποία είχε εξαφανιστεί, από την Τετάρτη, στους Άνω Μπλεμενιάνους Κυπαρισσίας. Χθες το πρωί, στις 10.25, η άτυχη γριούλα εντοπίστηκε νεκρή, σε ρέμα δεκάδες μέτρα μακριά από το σπίτι της. Κλιμάκιο που ερευνούσε στην περιοχή είδε σε χωράφι 100 περίπου μέτρα από το σπίτι της άτυχης 82χρονης, αριστερά του δρόμου του οικισμού των Άνω Μπλεμενιάνων με κατεύθυνση προς την επαρχιακή οδό, ένα παπούτσι και μία ρόμπα.
Ψάχνοντας πιο κάτω βρήκαν και άλλα ρούχα και μία τσαντούλα, που προφανώς είχε μαζί της η γριούλα. Συνεχίζοντας τις έρευνες στο χωράφι, το οποίο είχε κατηφορική κλίση και πεζούλες, βρήκαν ένα φακό και στο βάθος, μέσα σε έναν βατώνα ρέματος, το άψυχο κορμί της γριούλας.
Σωστικά συνεργεία ανέσυραν το πτώμα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Η σορός της μεταφέρθηκε στην Κόρινθο για νεκροψία – νεκροτομή, για τα ακριβή αίτια του θανάτου της, ενώ προανάκριση διενεργεί η Αστυνομία. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η 82χρονη το απόγευμα της Τετάρτης κι ενώ είχε αρχίσει να νυχτώνει, πηγαίνοντας σε φιλικό σπίτι στις Βρύσες Τριφυλίας, έχασε προφανώς τον προσανατολισμό της και έπεσε στο χωράφι, όπου και βρήκε τραγικό θάνατο.
Η.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα