Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΠΙΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ

Κανονισμός λειτουργίας και ιεραρχία υποσχέθηκε ο Κόλλιας

Ευχές για καλή χρονιά και υγεία, αλλά και κατευθύνσεις για τη λειτουργία του νέου Δήμου Τριφυλίας, έδωσε ο δήμαρχος Κώστας Κόλλιας κατά τη χθεσινή κοπή της βασιλόπιτας των εργαζομένων στη Δημοτική Ενότητα Γαργαλιάνων. Η εκδήλωση έγινε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης και το φλουρί, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος, αντιστοιχούσε σε 3 μέρες άδεια για τον τυχερό. Με την ευκαιρία όμως αυτή, καθώς όλοι οι υπάλληλοι ήταν μαζί, ο κ. Κόλλιας τόνισε ότι ήδη έχει ξεκινήσει ένας δημοκρατικός διάλογος με τους εργαζόμενους ανά τομέα.”Προσπαθούμε να βάλουμε κανόνες συνεργασίας“, είπε. Και συμπλήρωσε ότι “το μυϊκό σύστημα του δήμου είναι οι υπάλληλοι, κι αν δεν αποκτήσουν επαγγελματισμό θα αποτύχουμε“.
Σημείωσε ότι και η δημοτική αρχή πρέπει να υποστηρίζει τα δικαιώματα των
 εργαζομένων, αναφέροντας ότι στους 3 μεγάλους δήμους δεν υπήρχε δομημένη ιεραρχία και οι εργαζόμενοι ήταν “έρμαιο στη βουλιμία των αιρετών“. Αυτό, τόνισε, “δεν θα επιτρέψουμε να γίνει, θα βάλουμε ιεραρχία. Αν ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, όπως και οι αιρετοί, τότε δεν θα κάνουμε τίποτα. Σύντομα θα έχουμε τον νέο κανονισμό λειτουργία του δήμου με ορισμό προϊσταμένων“.
Αναφερόμενος στις μετακινήσεις υπαλλήλων, ο δήμαρχος είπε πως θα γίνουν σεβαστές οι  διαιτερότητες που έχει ο κάθε δήμος, όπως επίσης τα κοινωνικά χαρακτηριστικά του κάθε εργαζόμενου - συμπληρώνοντας ότι τα δημαρχεία των 3 μεγάλων δήμων θα αποτελούν τα κύτταρα των πόλεων αυτών.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος Ευστάθιος Ανδρινόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας Γιάννης Καλκαβούρας, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Γαρ-
γαλιάνων Κωστής Αβδίκος και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι. Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα