Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Κλήρωση θέσεων πανηγυριού Φιλιατρών.-Συνέλευση των μηχανικών Τριφυλίας


Η κλήρωση των θέσεων για την εμποροπανήγυρη του Αγίου Χαραλάμπους στα Φιλιατρά ξεχωρίζει μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας το οποίο θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 31 του μηνός στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας.
Στο ίδιο συμβούλιο επίσης θα συζητηθούν η γνωμοδότηση επί του απολογισμού της σχολικής επιτροπής του 3ου 2θέσιου Νηπιαγωγείου Κυπαρισσίας για το οικονομικό έτος 2010, όπως και η γνωμοδότηση επί απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Κολυμβητηρίου Κυπαρισσίας σχετικά με έγκριση απολογισμού του νομικού προσώπου για το 2009. Ακόμη θα συζητηθεί η έγκριση δαπάνης προστίμου από το ΙΚΑ στην πρώην κοινότητα Τριπύλας, όπως και η απογραφή υφιστάμενων και νέων οικισμών στο Δήμο Τριφυλίας.
----------------------------------------------------------

Γενική συνέλευση πραγματοποιεί ο Σύλλογος Μηχανικών Τριφυλίας την ερχόμενη Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών.

5 σχόλια:

  1. Πόσες ημέρες θα κρατήσει το Πανηγύρι;
    Ποιός θα είναι υπεύθυνος; Πόσα λεφτά θα εισπράξουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΑΛΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πανηγύρι πάλι στα χέρια των σωματείων που πίνουν το αίμα των μικροπωλητών αφού αγοράζουν 100 και πουλάνε 400 ευρώ την θέση. Επιτέλους πότε θα διωχθούν αυτά τα παράσιτα που κρύβονται πίσω από την ιδιότητα του συνδικαλιστή και λυμαίνονται το πανηγύρι των Φιλιατρών? Ποιος δήμαρχος με κάκαλα θα μπορέσει να είναι αφέντης στον τόπο του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕς ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥς ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕς ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΟΤΑΤΟ.5-6 ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥς ΥΠΟΛΟΙΠΟΥς.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ?ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ?ΚΑΝΕΝΑς ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝΟ?ΠΟΙΟς ΤΟΥς ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟΝ ΦΟΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα ιδια τα περυσινα και τα προπερσινα ατομα που εχουν τις υψηλες διασυνδεσεις με το δημοκρατικο κομα του σαμαρα,τρωνε τα λεφτα των μικροπωλητων και βεβαια οχι μονοι τους.η κατασταση παραμενει η ιδια οσες δημοτικες αρχες και να αλλαξουν.θερμα συγχαρητηρια στους εμπλεκομενους και διαπλεκομενους.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα