Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ανοικτή συζήτηση για τα διόδια στα Φιλιατρά

   oxi diodia.png                     Ανοικτή συζήτηση σχετικά με θέμα, «Όχι στο χαράτσι των διοδίων – Ελεύθεροι δρόμοι για όλους» θα είναι το αντικείμενο της ανοικτής συζήτησης, που θα γίνει το Σάββατο 15 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 στο Φουρναράκειο Πνευματικό κέντρο στα Φιλιατρά.
Παρόντες στην συζήτηση θα είναι μέλη των επιτροπών Αγώνα Κατοίκων Πολιτών και Εργαζομένων ενάντια στα διόδια από το Πανελλάδικο συντονιστικό όπου θα διεξαχθεί ενημέρωση αλλά και συζήτηση για το θέμα.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και δικηγόροι που ανήκουν στο κίνημα αυτό ώστε να μπορέσουν να απαντήσουν σε κάθε νομικής φύσεως απορία που θέσουν οι πολίτες των Φιλιατρών και της ευρύτερης περιοχής σχετικά με το θέμα.
Καλεσμένοι στην ανοικτή αυτή συζήτηση είστε όλοι. Οι Εθνικοί δρόμοι αποτελούν Δημόσια περιουσία, περιουσία όλων των Ελλήνων μιας και έχουν κατασκευαστεί από την βαρύτατη φορολογία μας και όχι των ιδιωτών.
Η Ελεύθερη μετακίνηση μας μέσα στην Ελληνική επικράτεια είναι νόμιμο και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα μας. Πρέπει τώρα να ενημερωθούμε για τα δικαιώματα μας.
Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το Φιλιατρά News και το Radio Κυπαρισσία 936.
Σημείωση:
Στο e-mail υπάρχουν συνημμένες δυο εικόνες.
Η μία είναι από το Φουρναράκειο Πνευματικό κέντρο και η άλλη είναι η αφίσα «ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ»
Για οποιαδήποτε πληροφορία – διευκρίνιση, στείλτε μας E-mail στην διεύθυνση: filiatranews@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα