Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΛΑΜΑΤΑ:ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!!!

Δεκάδες φορτηγά συναδέλφων, σημαιοστολισμένα(στο κλίμα των ημερών) καταφτάνουν αύριο πρωί στη Καλαμάτα και σε αρμονία με τα ηχεία που ήδη βρίσκονται πλησίον του Δημαρχείου, θα αναδείξουν για άλλη μια φορά, το μείζον θέμα που μας καίει.
ΠΑΝΗΓΥΡΙ της ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ του ΚΥΡΙΟΥ
ΕΔΩ και ΤΩΡΑ!!!
Σύμμαχος και σε αυτή την μάχη, το καταναλωτικό κοινό της Καλαμάτας.
Το όλο σκηνικό πλαισιώνουν.
~300 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ
~120 ΚΟΡΝΕΣ
~10 ΑΕΡΟΠΑΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
~ΗΧΗΤΙΚΑ
~ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ

2 σχόλια:

  1. Τις 300 ελληνικές σημαίες ρε παιδιά ποιος θα τις κρατήσει αφού 30 είστε όλοι-όλοι. Μπράβο ρε Νίκα σου φάγανε τις 60.000 από την Υπαπαντή πέρυσι αλλά κράτησες την αξιοπρέπεια σου φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετριβαν τα χερια τους τα λαμογια οταν ακουσαν τα οτι ο δημος αποφασισε να μην γινει το πανηγυρι της υπαντης.πολλα τα λεφτα αρη μου.πανω απο 100.000 ευρω θα αρπαζαν, γερη μπαζα.δεν τους εκατσε ομως γιατι απο την μια τους περιμεναν τα ματ και ο εισαγγελεας και απο την αλλη δεν τους ακολουθησαν οι μικροπωλητες στην καλαματα για να κανουν ακουσον ακουσον την επι πληρωμη καταληψη.ωραιοι οι συνδικαλιστες να τους μιμηθουν και αλλες συνδικαλιστικες οργανωσεις.....και οταν αγωνιζονται για τα δικαιωματα του κλαδου τους να εισπραττουν χρηματα λες και εχουν εκλεγει για να γεμιζουν την τσεπη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα