Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Βαρδινογιάννης: Σύντομα θα μιλήσω για όλα τα θέματα του Παναθηναϊκού

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μέσα από επιστολή του προς την εφημερίδα “Καρφί” γνωστοποιεί ότι σύντομα θα τοποθετηθεί γύρω από τα ζητήματα που απασχολούν τον Παναθηναϊκό. Ο “Τζίγκερ” με την επιστολή του διαψεύδει δημοσίευμα της εφημερίδας για τη σχέση του με τον Νικόλα Πατέρα, η οποία όπως λέει είναι “πολύχρονη και σταθερή” και στηρίζει τον πρώην πρόεδρο στη δικαστική διαμάχη του με την εφημερίδα “Καρφί”, εναντίον της οποίας κατέθεσε αγωγή ο κ.Πατέρας. Η επιστολή του Γιάννη Βαρδινογιάννη στην εφημερίδα “Καρφί”:
“Κύριε διευθυντά
Με ενδιαφέρον παρακολουθώ τις τελευταίες δύο εβδομάδες τα εκτενή και λεπτομερή αφιερώματά σας για τα δρώμενα στον Παναθηναϊκό. Η ανησυχία του κόσμου για την επόμενη μέρα του συλλόγου είναι αναμενόμενη και φυσιολογική. Δεν είναι ο ρόλος μου να σχολιάζω επί της εγκυρότητας και ακρίβειας όλων όσων γράφονται στον Τύπο αυτές τις ημέρες ή έχουν κατά καιρούς γραφτεί. Ταυτόχρονα όμως οφείλω να αποκαταστήσω την αλήθεια για ορισμένα ζητήματα που με αφορούν προσωπικά.
Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ του Σαββάτου 8 Ιανουαρίου 2011 κάνετε λόγο για ένα τηλεφώνημα που δέχθηκα από τον Νίκο Πατέρα μετά την παραίτησή του. Το περιεχόμενο του εν λόγω τηλεφωνήματος όπως το περιγράφετε δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η σχέση μου και της οικογένειάς μου με τον Νίκο Πατέρα, σε αντίθεση με τα όσα γράφετε, είναι πολύχρονη και σταθερή παρά τις επιμέρους διαφωνίες μας.
Η δημοσιοποίηση τέτοιων «πληροφοριών» επιτείνουν την ούτως ή άλλως δυσάρεστη, για εμάς τους μετόχους αλλά και τους φίλους της ομάδας, θέση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει μία ιδιαίτερη κρίσιμη κατάσταση και βρίσκεται σε μία καμπή της ιστορίας του. Ως οφείλω, θα τοποθετηθώ στο εγγύς μέλλον εφ' όλης της ύλης και υπεύθυνα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Οι στιγμές απαιτούν σύνεση και σοβαρότητα.

Υ.Γ Παρακαλώ όπως δημοσιεύσετε την παρούσα επιστολή στο επόμενο σας φύλλο της εφημερίδας σας”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα