Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Μετά από επίπονες προσπάθειες του Συνδικάτου μας και έχοντας στα χέρια μας έγγραφο- καταπέλτη από το Υπουργείο Εσωτερικών προβήκαμε στις 13:30 μ.μ σε ανοιχτή συνέντευξη τύπου έξω από Δημαρχείο Καλαμάτας για να αποδείξουμε για ακόμα μια φορά ότι οι παράνομες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου εκπίπτουν αυτοδικαίως από όργανα των αρμόδιων υπουργείων. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως ως δευτεροβάθμιος συνδικαλιστικός φορέας, πιστοί στους νόμους που διέπουν το υπαίθριο εμπόριο αποδεικνύουμε πως τα <<προεκλογικά γραμμάτια>> όλων όσων εμπλέκονται σε καταργήσεις πανηγυριών θα μας βρίσκουν αντιμέτωπους έχοντας ως σύμμαχο μας τους νόμους του ελληνικού κράτους και το καταναλωτικό κοινό του κάθε τόπου.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:
Προ ολίγων λεπτών δεν έγινε δεκτή η αίτηση του Συνδικάτου μας, να μας δοθεί η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας για την περιβόητη συνέντευξη τύπου προς όλα τα Μ.Μ.Ε του Μεσσηνιακού κάμπου. Εκκρεμεί αυτή τη στιγμή συνάντηση των εκπροσώπων μας με τον εισαγγελέα Μεσσηνίας σχετικά με την τέλεση ή μη της πανήγυρης της Υπαπαντής του Κυρίου.
Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματικών της ΕΛΑΣ απόψε το βράδυ θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας σχετικά με τα μέτρα που θα λάβουν για μη τέλεση  του πανηγυριού κατόπιν της παράκλησης που έλαβαν από το δήμαρχο Καλαμάτας κύριο Παναγιώτη Νίκα.
Καλούμε :
~Τον ελληνικό στρατό
~την ΕΛΛΑΣ
~την Εισαγγελεία Μεσσηνίας
~την Μητρόπολη Μεσσηνίας ,
όπως τηρήσουν τα νόμιμα και αφήσουν επιτέλους ήσυχους τόσο εμάς όσο και τα παιδιά μας να προχωρήσουμε στην τέλεση του πανηγυριού της Υπαπαντής του Κυρίου στη 01 και 02 Φεβρουαρίου 2011 γιατί συγχέοντάς μας  με τους  λαθρομετανάστες καταληψίες της Νομικής Σχολής, αποδεικνύουν πως οι ενεργοί Έλληνες βιοπαλαιστές θεωρούνται στην κυριολεξία <<λεπροί>> για τους διοικούντες του Δήμου Καλαμάτας.
--
                            Ε.Σ.Σ.Υ.Π.Ε.
~ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ~
                      (δυναμική πρωτοπορία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα