Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Πού άραγε θίγεται η κυρία αντιπεριφερειάρχης;

Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο έφτασε χθες στην “Ε“ η ακόλουθη περίεργη, κατά την άποψή μας, επιστολή:
«Για όσα μικρόψυχα, συκοφαντικά και ψευδή, αναφέρονται εις βάρος μου σε σημερινό φύλλο της εφημερίδας “Ελευθερία“, θα αποφανθεί για ακόμη μια φορά η Δικαιοσύνη. Αλλωστε, πρόσφατα, η Δικαιοσύνη με δικαίωσε πανηγυρικά σε άλλον δικαστικό αγώνα που η εν λόγω εφημερίδα είχε κινήσει εναντίον μου.
Η δικαστικοποίηση της πολιτικής ζωής με βρίσκει κάθετα αντίθετη. Οταν, ωστόσο ορισμένοι, μετέρχονται ανοίκεια όπλα, σε μια προσωπική και όχι πολιτική αντιπαράθεση, τότε για όλους τους πολίτες καταφύγιο είναι η Δικαιοσύνη.
Ολοι εσείς, οι Μεσσήνιοι πολίτες επί σειρά ετών επιβραβεύετε την πολιτική μου πορεία κι αναγνωρίζετε τη διάθεσή μου για κοινωνική προσφορά. Εμείς γνωριζόμαστε καλά. Σε εσάς, τους Μεσσήνιους λοιπόν, έχω προσωπικά αποδείξει ότι δεν χειραγωγούμαι και ότι δεν υποκύπτω σε οποιουδήποτε είδους μηνύματα, από όπου και αν αυτά προέρχονται, όσους πολιτικούς εκβιασμούς κι αν αυτά υποκρύπτουν.
Κωνσταντίνα Νικολάκου
Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου»

Θα ήταν χρήσιμο η κυρία αντιπεριφερειάρχης να ανέφερε ποιο ήταν το δημοσίευμα που την αφορούσε στο χθεσινό φύλλο μας και ποιο σημείο του περιλαμβάνει στοιχεία “μικρόψυχα, ψευδή και συκοφαντικά“. Η Δικαιοσύνη φυσικά και θα αποφανθεί για όσα η κ. Νικολάκου εννοεί ότι την θίγουν, καθώς και για την δικαστική υπόθεση που εκκρεμεί με την “Ε“, η οποία δεν τελεσιδίκησε και κανένα δικαστήριο δεν την δικαίωσε πανηγυρικά όπως πιστεύει. Αν εννοεί βέβαια την αγωγή της “Ε“ εναντίον της, για την μη πληρωμή των διαφημίσεων της προεκλογικής της εκστρατείας όταν ήταν υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Διότι άλλη δικαστική διαφορά δεν γνωρίζουμε να έχουμε με την κ. Νικολάκου.
“Ε“

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα