Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Μυρίζoυν ….εκλογές !

Mέχρι σήμερα έχουν περιθώριο οι γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΠΑΣΟΚ να αποστείλουν στο κόμμα ένα σύντομο ενημερωτικό σημείωμα ιεραρχώντας τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περιοχές τους. Ήδη από τις 26 Ιανουαρίου έχουν παραλάβει την επιστολή του Μιχάλη Καρχιμάκη, όπου καλούνται να προτείνουν έργα, δράσεις και πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν σε επίπεδο νομού. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν συναντήσεις - ανά περιφέρεια - των γραμματέων των Περιφερειακών, Νομαρχιακών Επιτροπών και των βουλευτών με τους αρμόδιους υπουργούς στην Αθήνα, στα γραφεία του κόμματος. Όλα δείχνουν ότι μυρίζει εκλογές…

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε όλους εσας που πήρατε μέρος στην έρευνα που κάναμε για τις παλιές ονομασίες των χωριών της Μεσσηνίας, καθώς και στις λέξεις και ιδιοματισμούς της Μεσσηνίας που χρησιμοποιούσαν ή και χτησιμοποιούν ακόμη στο Νομάς μας.
    Την επόμενη Κυριακή θα ανεβάσουμε το τελευταίο (δ΄μέρος) της έρευνάς μας. Γι' αυτό ότι έχετε από λέξεις ή και χωριά μπορείτε να μας τα στείλετε για να έχουμε την τελική άποψη για την έρευνα που διήρκεσε ένα ολόκληρο μήνα.
    Ευχαριστούμε
    http://messiniaka.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα