Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Εμπλοκή για το λιμάνι Μαράθου

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ
Εμπλοκή για το έργο αποκατάστασης ζημιών, προστασίας και θωράκισης - αναβάθμισης του αλιευτικού καταφυγίου στο Μάραθο: Οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες ζητούν νομιμοποίηση της υφιστάμενης κατάστασης στη χερσαία ζώνη, καθώς και καθορισμό της ζώνης αυτής, για να επιτρέψουν την υλοποίηση του έργου.
Το συγκεκριμένο θέμα το έθεσαν χθες στον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Χρήστο Μαλαπάνη οι σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας Κώστας Αγγελόπουλος και Γιώργος Σερέτης. Αποφασίστηκε την ερχόμενη Δευτέρα να γίνει σύσκεψη στο Διοικητήριο για το αλιευτικό καταφύγιο Μαράθου με τη συμμετοχή και του δημάρχου Τριφυλίας Κώστα Κόλλια. Να σημειωθεί ότι πέρα από την εργολαβία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης για την αποκατάσταση των ζημιών, που δεν έχει προχωρήσει λόγω της συγκεκριμένης εμπλοκής, εδώ και χρόνια... προωθείται η σύνταξη μελέτης για τη θωράκιση - αναβάθμιση του αλιευτικού καταφυγίου.
Παρόμοια εμπλοκή έχει προκύψει για τον ίδιο λόγο και στην αποκατάσταση των ζημιών στα αλιευτικά καταφύγια Κιτριών, Πεταλιδίου, Αγίου Ανδρέα και Φοινικούντας.Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Τριφυλίας έθεσαν στον κ. Μαλαπάνη και το ζήτημα του έργου βελτίωσης του δρόμου Γαργαλιάνοι - Βάλτα, για το οποίο εκκρεμούν οι απαλλοτριώσεις.
Γ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα