Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Παζάρι για την «Κιβωτό του Κόσμου» στην Κυπαρισσία


Σύγχυση προκλήθηκε στην Κυπαρισσία και ευρύτερα την Τριφυλία σχετικά με το πότε θα πραγματοποιηθεί το παζάρι αναπαλαιωμένων επίπλων και αντικειμένων για ενίσχυση της δομής «Κιβωτός του Κόσμου – Κωνσταντίνος Ι. Καρέλιας» που λειτουργεί στην Καλαμάτα!
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τριφυλίας (Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ.), σε απόφασή του με θέμα «Διοργάνωση παζαριού για την Κιβωτό του Κόσμου Καλαμάτας σε συνεργασία με το Μ.Ε.Σ.Κ. στις 20/06/2021 – Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος δαπανών», που δημοσιεύθηκε προχθές το μεσημέρι στη Δι@υγεια με ΑΔΑ: ΩΘΧ4ΟΚΕΝ-574, αναφέρει: «Η Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ. σε συνεργασία με το Μ.Ε.Σ.Κ. και τους εθελοντές για την “Κιβωτό του Κόσμου” θα διοργανώσει στις 20.6.2021 παζάρι αναπαλαιωμένων μικροαντικειμένων, επίπλων κ.ά. προϊόντων…» και «Για τις ανάγκες τις διοργάνωσης κατατίθεται πρωτογενές αίτημα προς έγκριση δαπανών που αφορούν: Τη φύλαξη του χώρου διοργάνωσης για δύο νύχτες, αφού από την προηγούμενη ημέρα θα μεταφερθούν 250 αναπαλαιωμένα έπιπλα και μικροαντικείμενα για την έκθεσή τους στις 20.06.2021, μεγάλης αξίας…».
Προχθές το βράδυ και ώρα 10:19 στο facebook της Κοινωφελούς Επιχείρησης Τριφυλίας δημοσιεύθηκε αφίσα για το Παζάρι, “BAZAAR αγάπης” με ημερομηνίες 20 & 21 Ιουνίου, Κυριακή και Δευτέρα αντίστοιχα, γράφοντας: «Μια αφρικανική παροιμία λέει “Ο κόσμος δε μας προσφέρθηκε απ’ τους γονείς μας, μας τον δάνεισαν τα παιδιά μας”… ΒΑΖΑΑR ΑΓΑΠΗΣ… γιατί οφείλουμε στα παιδιά όλου του κόσμου!».
Προφανέστατα, ο χρήστης του facebook της Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ. γνωρίζει περισσότερα και ακριβέστερα για το Παζάρι σε σχέση με το δήμαρχο Τριφυλίας, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ., καθώς και το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης που στην απόφασή τους αναφέρουν μόνο για 20 Ιουνίου.
Το Παζάρι θα πραγματοποιηθεί Κυριακή και Δευτέρα, 20 και 21 Ιουνίου αντίστοιχα, στο Εργατικό Κέντρο στην Κυπαρισσία.

Ηλίας Γιαννόπουλος  tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα