Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Πύργος: Έρευνες για όπλα στην υπόθεση Κορφιάτη, βρέθηκαν δύο καλάσνικοφ


Η πληροφορία που είχαν οι Αρχές για την ύπαρξη όπλων και κλεμμένων οχημάτων σε χωριό του Πύργου, αξιοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση της δολοφονίας του Ντίμη Κορφιάτη.
Η πληροφορία που είχαν οι Αρχές για την ύπαρξη όπλων και κλεμμένων οχημάτων σε χωριό του Πύργου, αξιοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση των δύο δολοφονιών στη Ζάκυνθο.
Από το απόγευμα του Σαββάτου έχει σημάνει συναγερμός και η επαλήθευση των πληροφοριών με τον εντοπισμό των δύο καλάσνικοφ με σφαίρες, χρησιμοποιημένους κάλυκες και δύο κλεμμένα οχήματα από την Αθήνα - μια μοτοσικλέτα και ένα αυτοκίνητο - δεν κάνει τους αστυνομικούς να επαναπαύονται.
Οι έρευνες που έγιναν χθες έως αργά το απόγευμα, συνεχίζονται σήμερα και στους δύο χώρους από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της ΓΑΔΑ.
Στο σπίτι του συγγενικού προσώπου του 39χρονου που προφυλακίστηκε το Σάββατο μετά την απολογία του ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση της δολοφονίας του Ντίμη Κορφιάτη και στην αγροικία που βρίσκεται στο ίδιο χωριό.
Η εμπλοκή Ηλείων στην υπόθεση των δύο δολοφονιών στη Ζάκυνθο, φαίνεται πως μεγαλώνει και οι έρευνες είναι διευρυμένες.
Σήμερα αναμένεται να ερευνηθούν εκ νέου οι χώροι, να ληφθούν καταθέσεις και οι αστυνομικοί ευελπιστούν πως θα εντοπίσουν και νέα ευρήματα που πιθανόν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης στο παρελθόν αλλά και πιθανά μελλοντικά χτυπήματα.
Άλλωστε η ύπαρξη των δύο καλάσνικοφ με σφαίρες και των δύο κλεμμένων οχημάτων οδηγεί και τις Αρχές στην εκτίμηση πως πιθανότατα κάποιο νέο χτύπημα ετοιμαζόταν και μάλιστα στην Ηλεία.
Η υπόθεση σχεδόν ένα μήνα μετά τη δολοφονία του Ντίμη Κορφιάτη λαμβάνει άλλη τροπή και αναμένονται οι εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα