Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Κυπαρισσία: Συλλυπητήριο μήνυμα του Αρχηγού της Πυροσβεστικής για τον θάνατο του Κανέλλου Μπούρα


Συγκλονισμένη για τον τραγικό και αδόκητο χαμό του 52χρονου πυροσβέστη 5ετούς υποχρέωσης Κανέλλου Μπούρα εν ώρα υπηρεσίας είναι η τοπική κοινωνία της Κυπαρισσίας.
Με αφορμή το μοιραίο δυστύχημα ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης εξέδωσε το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα:
"Σύσσωμη η Πυροσβεστική οικογένεια θρηνεί για την απώλεια ενός Πυροσβέστη που, κατά την θητεία του στο Πυροσβεστικό Σώμα, υπηρέτησε με ηρωισμό και αυτοθυσία για την διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και του φυσικού περιβάλλοντος. Έτσι και εχθές το βράδυ, επιστρέφοντας στην υπηρεσία του από δασική περιπολία, εντελώς απροσδόκητα και αιφνιδιαστικά έφυγε από κοντά μας.
Ευχαριστούμε τον Κανέλλο, για την δεκαoκταετή προσφορά του στην αποστολή του Πυροσβεστικού Σώματος. Ο ζήλος, η ακέραιη συνέπειά του και η σπουδαία συμβολή του καταλείπουν σε όλους εμάς μνήμη γενναιότητας και ηρωισμού.
Ως Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του και σας διαβεβαιώνω ότι σύσσωμη η Πυροσβεστική Οικογένεια δεν ξεχνά και πάντα θα τιμά τη μνήμη του δικού της παιδιού!»
Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1969 και κατατάχτηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα αρχικά ως Εποχικός Υπάλληλος από το 2003, ενώ από το έτος 2021 υπηρετούσε ως Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης. Ήταν έγγαμος με τρία (3) τέκνα και υπηρετούσε στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κυπαρισσίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα